Merhabalar, bir dosya indirmek istiyorum. Linke tıklıyorum otomatik reklam açılıyor ve iznim olmadan bir dosya iniyor aynısı kuzenimin başına da geliyor ne yapabilirim?
İşte bu tür durumlara karşı tarayıcı ayarlarından her seferinde nereye kaydedileceğini sormasını aktifleştirin. Böylece sizden izinsiz dosya inecekse önce nereye kaydetmek istediğini sorar, sende orada iptale basıp indirmekten kaçabilirsin.
İşte bu tür durumlara karşı tarayıcı ayarlarından her seferinde nereye kaydedileceğini sormasını aktifleştirin. Böylece sizden izinsiz dosya inecekse önce nereye kaydetmek istediğini sorar, sende orada iptale basıp indirmekten kaçabilirsin.
Aynı sorunu yaşıyordum Opera'da Chrome'ye geçtim ve düzeldi bu arada dosya trojan indirdiğim şey sanıp açmıştım yanlış hatırlamıyorsam cripto cüzdanı arayan birkaç virüs ve tamamen PC yavaşlatmaya yönelik virüsler inmişti fakat Kaspersky ve Malwarebytes ile tamamen temizlendi tavsiyem Chrome'ye geçmen ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi otomatik yerine manueli seçmen.
Aynı sorunu yaşıyordum Opera'da Chrome'ye geçtim ve düzeldi bu arada dosya trojan indirdiğim şeyanıpaçmıştım yanlış hatırlamıyorsam cripto cüzdanı arayan birkaç virüs ve tamamen PC yavaşlatmaya y
Hocam bir dosya inmişti anına sildim hatta tarama dahi yaptım Malwarebytes'te 3 virus çıktı temizledim tarama yaptım yine temiz çıktı ama Defender'de hala var gösteriyor ama dosya yok yani Malwarebytes'te temiz gösteriyor.