Bilgisayarıma Otomatik Olarak Programlar Yükleniyor

mustafa3501

Kilopat
Merhaba Technopat ekibi. Spotifydl'yi indirdikten sonra karşıma değişik değişik şeyler çıkmaya başladı. Google Chrome kendi kendine kapanmaya başladı, Windows İnstaller yüklenmeye başladı, AnyProtect diye bir program kendi kendine yüklenmeye başladı, Yandex kendi kendine kuruldu. Ayrıca masaüstüne Continue Vuu PC installation diye bir .tmp dosyası geldi. Yandex'i falan kaldırmayı denedim, fakat hiçbiri kaldırılmıyor. Şuan kapsalı bir virüs taraması yapıyorum. Bunların neden olduğu hakkında bilgileriniz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yine Windows Version İnstaller çıktı. Buyrun:

Kurulum esnasında reklam amaçlı yazılımların kurulup kurulmayacağı gelişmiş kurulum seçeneklerinde var onları kaldırmazsanız böyle sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kaldırdım, hatta hepsine dikkatlice baktım, diğer programları kurmadan yaptım. Ama AnyProtect programının hiçbir alakası yok. Çok korkmaya başladım, RedHack falan yiyecek beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…