rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 4 Aralık 2022 #11 KOSTOK2 dedi: Sanırım bu fidye yazılımlar hakkında bilginiz yok Genişletmek için tıkla... Bana diyorsanız ben bu durumu 2 kere yaşadım önemli dosyalarim olmadığı için takmadım format attım geçtim.
KOSTOK2 dedi: Sanırım bu fidye yazılımlar hakkında bilginiz yok Genişletmek için tıkla... Bana diyorsanız ben bu durumu 2 kere yaşadım önemli dosyalarim olmadığı için takmadım format attım geçtim.
S Salih2009v2 Picopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #12 KOSTOK2 dedi: Eki Görüntüle 1593209 Sonu. Obz ile biten fotoğraflarım. Eki Görüntüle 1593212 Bu da. 34v ile biten fotoğraflarım. Eki Görüntüle 1593215 Bu da Hacker'ın fidye notu. Genişletmek için tıkla... Hocam birlikte aç deyip fotoğraflar ile açar mısınız?
KOSTOK2 dedi: Eki Görüntüle 1593209 Sonu. Obz ile biten fotoğraflarım. Eki Görüntüle 1593212 Bu da. 34v ile biten fotoğraflarım. Eki Görüntüle 1593215 Bu da Hacker'ın fidye notu. Genişletmek için tıkla... Hocam birlikte aç deyip fotoğraflar ile açar mısınız?
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 4 Aralık 2022 #13 Salih2009v2 dedi: Hocam birlikte aç deyip fotoğraflar ile açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır açılmıyor. Hata veriyor.
Salih2009v2 dedi: Hocam birlikte aç deyip fotoğraflar ile açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır açılmıyor. Hata veriyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Aralık 2022 #14 ID Ransomware Upload a ransom note and/or sample encrypted file to identify the ransomware that has encrypted your data. id-ransomware.malwarehunterteam.com Bununla Fidye notunu ve bir adet şifrelenmiş dosyayı ekleyip sonucunu paylaşın .34 olan ile obz farklı notlara sahip olabilir iyice kontrol edin.
ID Ransomware Upload a ransom note and/or sample encrypted file to identify the ransomware that has encrypted your data. id-ransomware.malwarehunterteam.com Bununla Fidye notunu ve bir adet şifrelenmiş dosyayı ekleyip sonucunu paylaşın .34 olan ile obz farklı notlara sahip olabilir iyice kontrol edin.
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #15 Murat5038 dedi: ID Ransomware Upload a ransom note and/or sample encrypted file to identify the ransomware that has encrypted your data. id-ransomware.malwarehunterteam.com Bununla fidye notunu ve bir adet şifrelenmiş dosyayı ekleyip sonucunu paylaşın. 34 olan ile obz farklı notlara sahip olabilir iyice kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadı.
Murat5038 dedi: ID Ransomware Upload a ransom note and/or sample encrypted file to identify the ransomware that has encrypted your data. id-ransomware.malwarehunterteam.com Bununla fidye notunu ve bir adet şifrelenmiş dosyayı ekleyip sonucunu paylaşın. 34 olan ile obz farklı notlara sahip olabilir iyice kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Aralık 2022 #16 Dosyaları kurtarmanın yolu maalesef yok. Yeni bir varyant. Resimde adı belirtilen Ransomware'nin yeni bir türü. Sisteminizi Kaspersky ile taratıp temizleyin lazım olan şifrelenmiş dosyalarınızı yedeklyip format atın.
Dosyaları kurtarmanın yolu maalesef yok. Yeni bir varyant. Resimde adı belirtilen Ransomware'nin yeni bir türü. Sisteminizi Kaspersky ile taratıp temizleyin lazım olan şifrelenmiş dosyalarınızı yedeklyip format atın.