Bilgisayarıma şekersiz çay döküldü

Benimkinede kola dökülmüş aynı şekilde ekranı gitmişti. Pirince yatırıp üzerini örtmüştüm. Ertesi gün birkaç tuş kendi kendine basıyordu onun dışında sıkıntısı yoktu. Zamanla onlarda düzeldiler. Aradan 2 sene geçti hala sağlam.

%225 olarak görmüş olmanız imkansız. Algoritma "%" için 100 üzerinden hesapladığından en fazla 100'ü görebilir.
İmkansız değil bataryayı görmezse %255 yazar.
Bilgisayarı temizlerken anakart ı tinerli kaba koyuyorlar ya o işlemi uygulasalar şimdi nasil olur sizce? O işlem hangi durumlarda olur bir zararı varmıdır sizce
Sentetik tiner olmasına dikkat et. Su ile temas eden telefon anakartını sentetik tiner ile temizledim şuan hala çalışıyor. Bunun için satılan spreylerde var. Bilgisayarın ilk önce bataryasını çıkart sonrada bütün parçaları söküp tek tek temizle.

Unsigned integer olayindan dolayi mi 255? Hani -1 gonderince max'a donuyordu.

Hocam benim de başıma aynı durum geldi, forumlara yazdım ve "2 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı" gibi yorumlar yapıldı, buna güvenerekten hiçbir işlem yapmadım.
İlk önce klavyem bozuldu, 1.5 yıl kadar laptop'u ek klavye ile kullandım bir gün tam işimin ortasında bilgisayar kapandı ve açılmadı.
yani 1.5 sene sonra oksitlendi ve kısa devre yaptı o yüzden bilgisayarını garantiye ver.
(Garanti kapsamı dışında kalır mı bilmem ama her halükarda başka bir sorun çıktığı zaman buna sıvı temas etmiş diyecekler

Garanti ve servis konusunda pek bilgi sahibi değilim, bugüne kadar nadir işim oldu ve olanında da zaten ya kullanıcı hatası yada garanti kapsamında olmadığı iddia edilen şeyler yüzünden gönderimde bulundum. Yani o veya bu şekilde garanti benim için çoğu zaman bir şey ifade etmedi. Ürün satmaya çalışılırken, ama bunun 5 yıl garantisi var gibi söylemlerinde 150 yıl olsa ne olur garanti kapsamında iş yapmamak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar deyip geçiştiriyorum.
Sonuç olarak sıvı teması ile bu ürünün garantisi tamamen sona mı erdi, sıvı teması ile alakası olsun olmasın her hangi bir sorunda bu durum kafanıza kakılıp ücreti dahilinde mi onarım yapacaklar bilemiyorum. Eğer durum böyle değilse bugün işi sağlama alıp servise göndermekte fayda olabilir. Ama yok garantiniz bitmiş sayılacak ve ne için gönderirseniz gönderin sizden ücret talep edeceklerse beceriniz varsa kendiniz yoksa daha makul fiyatlı ama mutlaka güvenilir bir yere yaptırmak düşünülebilir.

Kendim yaptırdım selülozik tiner ile anakarti temizlettim çok sağolun önerileriniz için

Parçaları sökün ve hepsini pirince yatırın ya da peçeteye sarın 1 gün beklesin, anakart dahil.
1 yıl olmuş ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…