Samet47 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #1 Recep abi benim bilgisayarıma stuxnet virüsü bulaştı. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim? Lütfen yardım et.
Recep abi benim bilgisayarıma stuxnet virüsü bulaştı. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim? Lütfen yardım et.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 16 Ağustos 2014 #2 kardeşim Kaspersky İnternet Security 2014'ü kur 30 günlük nedeme sürümünü. O dediğin vürüsü derhal siler. Kaspersky İnternet Security 2014 indirme linki Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR
kardeşim Kaspersky İnternet Security 2014'ü kur 30 günlük nedeme sürümünü. O dediğin vürüsü derhal siler. Kaspersky İnternet Security 2014 indirme linki Kaspersky Internet Security Free Download | 30-Day Trial | Kaspersky Lab TR
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2014 #3 Stuxnet olduğunu nereden biliyorsun ? StuxnetRemover Free Download Bu araçla temizle ardından zzaf'ın dediği gibi aktif bir güvenlik yazılımı kurup sistemini tarat. Antivirus yazılımı kurmasını izin vermiyor veya silinmiyorsa da; Kod:Panoya kopyala http://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-602.iso İndirip CD veya USB ye yazdırın. Bootable edip sisteminizi boot üzerinden tam tarama gerçekleştirin.
Stuxnet olduğunu nereden biliyorsun ? StuxnetRemover Free Download Bu araçla temizle ardından zzaf'ın dediği gibi aktif bir güvenlik yazılımı kurup sistemini tarat. Antivirus yazılımı kurmasını izin vermiyor veya silinmiyorsa da; Kod:Panoya kopyala http://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-602.iso İndirip CD veya USB ye yazdırın. Bootable edip sisteminizi boot üzerinden tam tarama gerçekleştirin.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #5 Stuxnet bulaştığında direk patlatmıyormu yav bilgisayarı
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 10 Haziran 2020 #7 Berat Mindiloğlu dedi: Stuxnet bulaştığında direk patlatmıyor mu yav bilgisayarı Genişletmek için tıkla... Niye herkes başkadır o stuxnext olsa duramazsın gibi davranıyor.
Berat Mindiloğlu dedi: Stuxnet bulaştığında direk patlatmıyor mu yav bilgisayarı Genişletmek için tıkla... Niye herkes başkadır o stuxnext olsa duramazsın gibi davranıyor.