Bilgisayarıma taktığım anakartlar bozuluyor

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Hi-Level 800 MHz 2+2 RAM
Ekran kartı
Hd6850
Anakart
MSİ P45 NEO 3 FR, ASUS P5G41, ASUS P5KPL AM SE
İşlemci
Xeon x5450, Core 2 Duo E7500
PSU:
Everest 400W, Frisby 250W.

Bilgisayarımı normal kullanırken DDR3'e geçmek için anakartı değiştirdim. O andan itibaren bilgisayarıma taktığım anakartlar bozulmaya başladı. Bütün parçaların yedeği var. Bilgisayarcıda deneyince de çalışmıyor. En son bugün yeni anakart alıp denedim. Gene çalışmadı. Bunlarla 2 aydır uğraşıyorum psikolojim çöktü. Bunlar neden kaynaklı? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU:
Everest 400W, Frisby 250W.

Bilgisayarımı normal kullanırken DDR3'e geçmek için anakartı değiştirdim. O andan itibaren bilgisayarıma taktığım anakartlar bozulmaya başladı. Bütün parçaların yedeği var. Bilgisayarcıda deneyince de çalışmıyor. En son bugün yeni anakart alıp denedim. Gene çalışmadı. Bunlarla 2 aydır uğraşıyorum psikolojim çöktü. Bunlar neden kaynaklı? Ne yapmalıyım?

PSU kaynaklı olabilir.

Bunlar zaten eski anakartlar. Bir de sizdeki PSU'ların ise tabiri caizse al birini, vur ötekini olmuş.

Arkadaşlar eksi anakartlar hala neden bozuk bilmiyorum ama bugün aldığım çalıştı. Monitörü açmamışım. Acaba PSU'yu değiştirsem de parçalarda problem oluşmuş mudur?

Denemeden bilmek inan ki çok zor.

Arkadaşlar eksi anakartlar hala neden bozuk bilmiyorum ama bugün aldığım çalıştı. Monitörü açmamışım. Acaba PSU'yu değiştirsem de parçalarda problem oluşmuş mudur?

Eğer elektrik kaynaklı bir sorun var ise yani PSU kaynaklı anakartı taktığınızda bozulur.
Sonrasında PSU değiştirmek pek çözüm olmaz.
Ama yine de deneme yanılma yapmak lazım.

HD 6850 ve X5450 var. Bence bunlar için yeterli değil. Sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı