Bilgisayarıma uyumlu SSD'yi nasıl bulabilirim?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarimda benim 512 GB SSD var fakat bu bana çok yetersiz kalıyor uyumlu ve kaliteli bir SSD nereden bulabilirim ekran kartımı falan söylemem lazım mı? Önerileriniz nelerdir? Max 2.5 3K olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarimda benim 512 GB SSD var fakat bu bana çok yetersiz kalıyor uyumlu ve kaliteli bir SSD nereden bulabilirim ekran kartımı falan söylemem lazım mı? Önerileriniz nelerdir? Max 2.5 3K olursa sevinirim.
Ekran kartıyla alakası yok, zaten her SSD uyumlu ama sata mı iatiyorsunuz M2 SSD mi, ve kaç GB istiyorsunuz?

Ekran kartıyla alakası yok, zaten her SSD uyumlu ama SATA mı iatiyorsunuz M.2 SSD mi, ve kaç GB istiyorsunuz?

Ekran kartı demişim anakart demek istemiştim 1 TB istiyorum mümkünse 2 TB bütçem 2.5 3K.

Anakartı ve kullandığın SSD'yi söylemen yeterli.

A520M k anakart SSD'yi hatirlamiyorum disardayim fotoğraf atayım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230714_023411.jpg
    IMG_20230714_023411.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
O anakartta bir tane M.2 slotu var. SATA SSD ekleyebilirsin.
Sata SSD Oneriniz varmı ? M2 ile arasında bir fark varmıdir ?

Görselde M.2 var.

Şu anda m2 mi kullanıyorsun sata mı? m2 slotun boştaysa bunu alabilirsin.
M2 kullanıyormuşum Sata SSD Oneriniz varmı ? M2 ile arasında bir fark varmıdir ?

M2 kullanıyormuşum Sata SSD Oneriniz varmı ? M2 ile arasında bir fark varmıdir ?
bunu öneririm. Ben kendi adıma SSD de 3 markadan şaşmam Samsung'i slicon Power ve Crucial.

Ekran Alıntısı.JPG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı