waesa Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #11 Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz.
Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz.
FEDUK Decapat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 353 Yer Turkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber 7 Haziran 2023 #12 Malwarebyte diyorsun korkulacak bir şey yok demekdir. Ayrıca o kilit işareti şifre, kredi kartı şifreleri için güvenli diyor olmalı.
Malwarebyte diyorsun korkulacak bir şey yok demekdir. Ayrıca o kilit işareti şifre, kredi kartı şifreleri için güvenli diyor olmalı.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #13 waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs falan
waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara waesa dedi: Zaten PC'nin %10-%30 arası kullanımı gayet normaldir, bir şey de yüklenmediğine göre rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs falan
waesa Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #14 BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz gibiyse cidden dert etmenize gerek yok zaten tarattığınızda da bir şey çıkmamış.
BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer dediğiniz gibiyse cidden dert etmenize gerek yok zaten tarattığınızda da bir şey çıkmamış.
Anilxdd Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 213 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Intel SSDPEKNU512GZ SSD 670P Serıes 512GB M2 SSD AtlasOS Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #15 BirKimse dedi: Yani bir şey inmedi sağda solda. Bir şey de kurmadım. Tarattım Malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Benim CPU boşta %12 %15 arasında geziyor normaldir.
BirKimse dedi: Yani bir şey inmedi sağda solda. Bir şey de kurmadım. Tarattım Malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Benim CPU boşta %12 %15 arasında geziyor normaldir.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #16 BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara Virüs falan Genişletmek için tıkla... Buna ne diyorsunuz?
BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara Virüs falan Genişletmek için tıkla... Buna ne diyorsunuz?
Anilxdd Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 213 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Intel SSDPEKNU512GZ SSD 670P Serıes 512GB M2 SSD AtlasOS Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #17 BirKimse dedi: Buna ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. İllaki görürsünüz.
waesa Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #18 BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara Virüs falan Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bir program yüklerken veya oyun(korsan) yüklerken arkadan bazı şeyler enjekte olabilir.
BirKimse dedi: Yani birşey inmedi sağda solda Birşey de kurmadım. Tarattım malwarebytes temiz çıktı. Boşta da kullanım düş7k ne dersiniz? Birde birşey indiğini görmedim ama indirilenler de gözükmeden birşey inebilir mi bilgisayara Virüs falan Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bir program yüklerken veya oyun(korsan) yüklerken arkadan bazı şeyler enjekte olabilir.
Anilxdd Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 213 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz Nvidia RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Intel SSDPEKNU512GZ SSD 670P Serıes 512GB M2 SSD AtlasOS Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #19 İndirse bile siz açmadan bir şey yapabileceğini sanmıyorum.