İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 9 Mayıs 2021 #71 Sith Darth Vader dedi: Yav 11 12 yaşındaki çocuklar doldu şu foruma aklın olsa indirmezdin ya da taratırdın PC gg olmuş olabilir ya da sen beceriksizsin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, yada konu lozan.
Sith Darth Vader dedi: Yav 11 12 yaşındaki çocuklar doldu şu foruma aklın olsa indirmezdin ya da taratırdın PC gg olmuş olabilir ya da sen beceriksizsin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, yada konu lozan.
nopaynohack Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 355 Yer Central, Papua New Guinea 9 Mayıs 2021 #72 Bios gelmiyorsa adaptör bozulmuş olabilir diğer laptop'un adaptörü ile açmayı dene ikisinin Watt'ı aynı ise.
Bios gelmiyorsa adaptör bozulmuş olabilir diğer laptop'un adaptörü ile açmayı dene ikisinin Watt'ı aynı ise.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #73 PLyGames dedi: Lozan? Trol değil. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar açılmıyorsa bizden nasıl bir yardım bekliyorsunki git bilgisayarcıya yaptır.
PLyGames dedi: Lozan? Trol değil. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar açılmıyorsa bizden nasıl bir yardım bekliyorsunki git bilgisayarcıya yaptır.
P PLyGames Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #74 İBEX_0709 dedi: Muhtemelen, ya da konu lozan. Genişletmek için tıkla... Lozan nedir ve beceriksiz değilim Defender'in dediğine bakacak olursak Visual Studio'dan yaptığım program da virüs.
İBEX_0709 dedi: Muhtemelen, ya da konu lozan. Genişletmek için tıkla... Lozan nedir ve beceriksiz değilim Defender'in dediğine bakacak olursak Visual Studio'dan yaptığım program da virüs.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 9 Mayıs 2021 #75 Zeki Fırıldak dedi: Kesinlikle haklısın çünkü bilgisayarı açılmayacak bir şekilde yapılmış bir virüs hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben'de görmedim işte problem bu, babam 22 senelik bilgisayar şirketi patronu, ben hiç böyle arıza görmedim.
Zeki Fırıldak dedi: Kesinlikle haklısın çünkü bilgisayarı açılmayacak bir şekilde yapılmış bir virüs hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben'de görmedim işte problem bu, babam 22 senelik bilgisayar şirketi patronu, ben hiç böyle arıza görmedim.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 9 Mayıs 2021 #76 Sith Darth Vader dedi: Yav 11 12 yaşındaki çocuklar doldu şu foruma aklın olsa indirmezdin ya da taratırdın PC gg olmuş olabilir ya da sen beceriksizsin. Genişletmek için tıkla... Dostum Turbox monitör ile PC gg yani good Game diyerek yaşını 9A indirdin.
Sith Darth Vader dedi: Yav 11 12 yaşındaki çocuklar doldu şu foruma aklın olsa indirmezdin ya da taratırdın PC gg olmuş olabilir ya da sen beceriksizsin. Genişletmek için tıkla... Dostum Turbox monitör ile PC gg yani good Game diyerek yaşını 9A indirdin.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 9 Mayıs 2021 #77 PLyGames dedi: Lozan nedir ve beceriksiz değilim Defender'in dediğine bakacak olursak Visual Studio'dan yaptığım program da virüs. Genişletmek için tıkla... Lozan: "Konu çakma gibime geldi" demek.
PLyGames dedi: Lozan nedir ve beceriksiz değilim Defender'in dediğine bakacak olursak Visual Studio'dan yaptığım program da virüs. Genişletmek için tıkla... Lozan: "Konu çakma gibime geldi" demek.
P PLyGames Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #78 İBEX_0709 dedi: Ben'de görmedim işte problem bu, babam 22 senelik bilgisayar şirketi patronu, ben hiç böyle arıza görmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ekranı gelmiyor ve kamerası kullanılıyor. İBEX_0709 dedi: Lozan: "konu çakma gibime geldi" demek. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atardım ama ekran yansıyor.
İBEX_0709 dedi: Ben'de görmedim işte problem bu, babam 22 senelik bilgisayar şirketi patronu, ben hiç böyle arıza görmedim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ekranı gelmiyor ve kamerası kullanılıyor. İBEX_0709 dedi: Lozan: "konu çakma gibime geldi" demek. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atardım ama ekran yansıyor.
misilli Picopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #79 PLyGames dedi: Anlarım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim öncelikle farklı klavye ile BIOS'u aç sonra ayarları sıfırla. Olmazsa BIOS pilini(kasanın içinde küçük madeni para boyutunda geri takmayı unutma) sök sıfırlansın. Sonra format at.
PLyGames dedi: Anlarım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim öncelikle farklı klavye ile BIOS'u aç sonra ayarları sıfırla. Olmazsa BIOS pilini(kasanın içinde küçük madeni para boyutunda geri takmayı unutma) sök sıfırlansın. Sonra format at.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #80 PLyGames dedi: Bilgisayar ekranı gelmiyor ve kamerası kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye ile denedin mi?
PLyGames dedi: Bilgisayar ekranı gelmiyor ve kamerası kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye ile denedin mi?