W WİNDOWS DOSTU Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 122 Çözümler 3 Yer Ankara / Eryaman 30 Eylül 2020 #11 slm ben tarçın dedi: Şimdilik sadece hdseintel programını yapabildim harddiskin sağlığı %9 harddisk öldü ölecek. Eki Görüntüle 681046 Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de son 49 günüm kaldı.
slm ben tarçın dedi: Şimdilik sadece hdseintel programını yapabildim harddiskin sağlığı %9 harddisk öldü ölecek. Eki Görüntüle 681046 Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de son 49 günüm kaldı.
KAOS GAMER Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #12 Bence bilgisayarı yedekle (önemli bilgiler yoksa yedekle) Bence bilgisayarı yedekle (önemli bilgiler yoksa yedekle)
Bence bilgisayarı yedekle (önemli bilgiler yoksa yedekle) Bence bilgisayarı yedekle (önemli bilgiler yoksa yedekle)
BoraksBoraks Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Mart 2021 #13 Murat5038 dedi: HDsentinel ve HDtune Error scan ile test edip kontrol edin. Kaspersky sistemi hızlandırıyor diyoruz da anlamıyorlar Genişletmek için tıkla...
Murat5038 dedi: HDsentinel ve HDtune Error scan ile test edip kontrol edin. Kaspersky sistemi hızlandırıyor diyoruz da anlamıyorlar Genişletmek için tıkla...