Bilgisayarıma virüs mü girdi?

Mining yaptığını sanmıyorum ama zararlı yazılımlar içeriyor olabilir sık sık kullananlar savunuyor bu yazılımı ancak zararlı olduğunu söyleyen de çok var siz kaspersky ile taratmanızı yine kurulum bittikten sonra yapın ama eğer çok lazım değilse bence böyle yazılımlardan uzak durun.

Sadece bir oyun için istedim, yoksa ben korsan seven birisi değilim. Şuanda pek bütçem yok. Kurulum bittikten sonra tarama yapacağım komple, dediğim gibi oyunun dosyalarında bir şey bulmadı bulsaydı hemen iptal ederdim. Kaspersky bir şey bulmazsa sorun yok demektir değil mi?
Repack oldugu için CPU ve RAM zorlayacaktır elbet. Sıkıştırılmış çünkü oyun. Normal dosya boyutu belki 100 120 GB ..
Nasıl yani? Oynarkende mi CPU %100 Ram%80 olacak? Kurulumda bana sordu 3gb sınırı koyalım mı diye.

Hayır. Sadece yükleme bitene kadar olacak bu durum.

Nasıl yani? Oynarkende mi CPU %100 Ram%80 olacak? Kurulumda bana sordu 3gb sınırı koyalım mı diye.
Yahu kankam setup yaparken normal bu değerler. Sıkıştırılmış bir dosya bu. Hala daha tedirgin isen indirme. İçinde bir şey olup olmadığını bilemeyiz, elbet çıkarları vardır. Kimse kimseye beleş bir şey yapmaz.

Yaklaşık 2 saat CPU %100 Ram %80 civarı olsa sorun olur mu ki? İnince tarama yapacağım zaten Kaspersky'dan. ( 1.5 saattir falan kullanıyor %100 CPU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…