Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 4 Eylül 2024 #1 Bilgisayarıma Intel Core Ultra 9 işlemci yüklemeye çalışırken WirUs diye bir siteyi progessive web App olarak yükledim. Ne yapmalıyım? Şu anda diğer bilgisayarımdan yazıyorum.
Bilgisayarıma Intel Core Ultra 9 işlemci yüklemeye çalışırken WirUs diye bir siteyi progessive web App olarak yükledim. Ne yapmalıyım? Şu anda diğer bilgisayarımdan yazıyorum.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Nokya dedi: Bilgisayarıma Intel Core Ultra 9 işlemci yüklemeye çalışırken wir. Us diye bir siteyi progessive web App olarak yükledim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Virüsü yapan ile konuşun geri alsın.
Nokya dedi: Bilgisayarıma Intel Core Ultra 9 işlemci yüklemeye çalışırken wir. Us diye bir siteyi progessive web App olarak yükledim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Virüsü yapan ile konuşun geri alsın.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Şimdi virüsü yapan ile konuştum çok gülmüş.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 4 Eylül 2024 #4 Format atacağım ama karşıma Nyan Cat çıkıyor.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 Nokya dedi: Format atacağım ama karşıma Nyan Cat çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. Bilgilerinizi verin geçin. Hiç önemli değil bence.
Nokya dedi: Format atacağım ama karşıma Nyan Cat çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Format atmayın. Bilgilerinizi verin geçin. Hiç önemli değil bence.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 4 Eylül 2024 #6 Sonunda formatı atıp Winsdows 12 yükledim ama şimdi de Ocylus adlı bir şey bilgisayarımı yavaşlatıyor.
Sonunda formatı atıp Winsdows 12 yükledim ama şimdi de Ocylus adlı bir şey bilgisayarımı yavaşlatıyor.
Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #7 Nokya dedi: Sonunda formatı atıp Winsdows 12 yükledim ama şimdi de Ocylus adlı bir şey bilgisayarımı yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gta 7 yükleyin
Nokya dedi: Sonunda formatı atıp Winsdows 12 yükledim ama şimdi de Ocylus adlı bir şey bilgisayarımı yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gta 7 yükleyin
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 4 Eylül 2024 #8 Şimdi de "Ocylus Geyta 7 yüklemenize izin vermiyor" hatası alıyorum. Ancak oyunu patatesadam com sitesinden 10 kuruş hediyeli olarak aldım.
Şimdi de "Ocylus Geyta 7 yüklemenize izin vermiyor" hatası alıyorum. Ancak oyunu patatesadam com sitesinden 10 kuruş hediyeli olarak aldım.
yavuz5434 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #9 Nokya dedi: Şimdi de "ocylus geyta 7 yüklemenize izin vermiyor" hatası alıyorum. Ancak oyunu patatesadam com sitesinden 10 kuruş hediyeli olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi kardeşim System32'yi sil sonra çözüldüyse yaz bana.
Nokya dedi: Şimdi de "ocylus geyta 7 yüklemenize izin vermiyor" hatası alıyorum. Ancak oyunu patatesadam com sitesinden 10 kuruş hediyeli olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi kardeşim System32'yi sil sonra çözüldüyse yaz bana.
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 4 Eylül 2024 #10 Tamam çözüldü teşekkürler.