adm123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #11 Emin değilim ama Casper sana hediye verse upgrade lisans anahtarı vermesi gerekmez mi? Eğer sana anahtar vermedi ise nasıl etkinleştireceksin.
Emin değilim ama Casper sana hediye verse upgrade lisans anahtarı vermesi gerekmez mi? Eğer sana anahtar vermedi ise nasıl etkinleştireceksin.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 18 Mart 2014 #12 adm123 dedi: Emin değilim ama Casper sana hediye verse upgrade lisans anahtarı vermesi gerekmez mi? Eğer sana anahtar vermedi ise nasıl etkinleştireceksin. Genişletmek için tıkla... Microsoft DreamSpark - Product Windows Embedded 8.1 Industry Pro
adm123 dedi: Emin değilim ama Casper sana hediye verse upgrade lisans anahtarı vermesi gerekmez mi? Eğer sana anahtar vermedi ise nasıl etkinleştireceksin. Genişletmek için tıkla... Microsoft DreamSpark - Product Windows Embedded 8.1 Industry Pro
quinkan Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 114 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2014 #13 İbrahim Yıldırım dedi: Microsoft DreamSpark - Product Windows Embedded 8.1 Industry Pro Genişletmek için tıkla... Aynen bu arkadaşın dediğinden bahsediyorum bende. DreamSpark'dan aktivasyon işini halledebileceğimi düşünüyorum.
İbrahim Yıldırım dedi: Microsoft DreamSpark - Product Windows Embedded 8.1 Industry Pro Genişletmek için tıkla... Aynen bu arkadaşın dediğinden bahsediyorum bende. DreamSpark'dan aktivasyon işini halledebileceğimi düşünüyorum.
adm123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #14 Sanırım öğrenci olanlara ve üniversite çalışanlarına bedava veriliyormuş metro app lar yokmuş Sende geçebilirsin sanırım.İnternette üniversite mail adresinden bahsediliyor sürekli doğrulandıktan sonra sana mail ile anahtar geliyormuş. Son düzenleme: 18 Mart 2014
Sanırım öğrenci olanlara ve üniversite çalışanlarına bedava veriliyormuş metro app lar yokmuş Sende geçebilirsin sanırım.İnternette üniversite mail adresinden bahsediliyor sürekli doğrulandıktan sonra sana mail ile anahtar geliyormuş.