yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #11 CoffeHolic dedi: HDD de hasar yoktur. Genişletmek için tıkla... Peki bileşenlerde bir hasar olup olmadığını nasıl anlarım?
CoffeHolic dedi: HDD de hasar yoktur. Genişletmek için tıkla... Peki bileşenlerde bir hasar olup olmadığını nasıl anlarım?
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 11 Ağustos 2022 #12 Kasamı 1 ay önce sinirlenip tekmeleyip yere yan yatırdım ve hala çalışır vaziyette. yareyare dedi: Peki bileşenlerde bir hasar olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açın anormal bir şey yoksa takmayın fazla , anormal durum varsa strest testi programları ile test edin.
Kasamı 1 ay önce sinirlenip tekmeleyip yere yan yatırdım ve hala çalışır vaziyette. yareyare dedi: Peki bileşenlerde bir hasar olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açın anormal bir şey yoksa takmayın fazla , anormal durum varsa strest testi programları ile test edin.
yareyare Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #13 Mondai dedi: Kasamı 1 ay önce sinirlenip tekmeleyip yere yan yatırdım ve hala çalışır vaziyette. Bilgisayarı açın anormal bir şey yoksa takmayın fazla, anormal durum varsa strest testi programları ile test edin. Genişletmek için tıkla... Stres testi yaptımda anormal bir şey derken neden kast ettiniz?
Mondai dedi: Kasamı 1 ay önce sinirlenip tekmeleyip yere yan yatırdım ve hala çalışır vaziyette. Bilgisayarı açın anormal bir şey yoksa takmayın fazla, anormal durum varsa strest testi programları ile test edin. Genişletmek için tıkla... Stres testi yaptımda anormal bir şey derken neden kast ettiniz?