SIAxe Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Netplswızden bakayım dedim aklıma geldi ve başka bir kullanıcı var guets isimli bunu kaldıramıyorum kaldıra basınca kaldırılamadı yazıyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-04 131218.png 22,7 KB · Görüntüleme: 71 Ekran görüntüsü 2023-09-04 131441.png 4 KB · Görüntüleme: 64
Netplswızden bakayım dedim aklıma geldi ve başka bir kullanıcı var guets isimli bunu kaldıramıyorum kaldıra basınca kaldırılamadı yazıyor. Ne yapmalıyım?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Eylül 2023 #2 Guest, Ziyaretçi demek. Ziyaretçi erişimini açmadığın sürece giriş yapılamaz ama varsayılan olarak her sistemde oluşturulmuş gelir. Ortada bir sorun yok. Sistemi pırtıklayıp rastgele şeyleri silmeden önce nedir diye araştır.
Guest, Ziyaretçi demek. Ziyaretçi erişimini açmadığın sürece giriş yapılamaz ama varsayılan olarak her sistemde oluşturulmuş gelir. Ortada bir sorun yok. Sistemi pırtıklayıp rastgele şeyleri silmeden önce nedir diye araştır.
F furkayno Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 165 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: Guest, Ziyaretçi demek. Ziyaretçi erişimini açmadığın sürece giriş yapılamaz ama varsayılan olarak her sistemde oluşturulmuş gelir. Ortada bir sorun yok. Sistemi pırtıklayıp rastgele şeyleri silmeden önce nedir diye araştır. Genişletmek için tıkla... + O kullanıcıyı hiç bir şekilde kaldıramazsın. Silsen bile orada kalacaktır. Sorun içeren bir durum değildir.
Nizel G dedi: Guest, Ziyaretçi demek. Ziyaretçi erişimini açmadığın sürece giriş yapılamaz ama varsayılan olarak her sistemde oluşturulmuş gelir. Ortada bir sorun yok. Sistemi pırtıklayıp rastgele şeyleri silmeden önce nedir diye araştır. Genişletmek için tıkla... + O kullanıcıyı hiç bir şekilde kaldıramazsın. Silsen bile orada kalacaktır. Sorun içeren bir durum değildir.