Bilgisayarımda garip şeyler oluyor

zö1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle birazcık paranoyak bir insan oldugum için bu konuyu açtım uzatmadan konuya geçeyim,

Benim 3 adet mail adresim var bunlardan en eski olanına giriş yaptım ve gezinmeye başladım, aşağı doğru kaydırdıkça birisinin yıllar önce açtığım mega hesabına giriş yaptığını gördüm. Mega hesabıma giriş yaptım ve girişin İsveç'ten yapıldığını gördüm. Hemen mega hesabımı kapadım ve mega hesabım ile ilişkili olan mailimin şifresini değiştirdim ve 2 aşamalı doğrulamayı açtım. Güvenlik önlemi olması adına diğer 2 hesabıma da aynı uygulamayı yaptım. Ancak sonra içine sinmedi ve mega hesabıma bağlı olan mailimi sildim. Malwarebytes ile tarama yaptım bir şey çıkmadı, sizce bu girişin sebebi ne olabilir? Mega hesabımın şifresi mega hesabımın bağlı oldugu mailin şifresi ile aynı idi bu yüzden hesabı sildim. Sıkıntı çıkar mı hepsine 2 aşamalı doğrulama açtım ve şifrelerini değiştirdim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıkıntı çıkmış olsa şimdiye kadar çıkardı bence. Yıllar önce diyorsun sonuçta.

Bundan sonra sıkıntı çıkmaz muhtemelen hem doğrulama açmışsın hem de şifre değişmişsin. Mümkünse tüm hesaplarına yap bunları neyde hesabın varsa.

Sıkıntı çıkmış olsa şimdiye kadar çıkardı bence. Yıllar önce diyorsun sonuçta.
Yıllar önce giriş yapıldı demiyor, yıllar önce açtığım mega hesabına diyor.

Bilgisayarımda virus var mıdır sizce Malwarebytes ile tarattım bir şey çıkmadı, zaten benim için önemli olan tek şey kripto hesabım oda güvenli bir mailde.

Eski mailini açmış ve birisinin yıllar önce mega hesabına giriş yaptığını görmüş. Bence bunu anlatmaya çalışmış.

Hayır yıllar önce açtığım mega hesabına, yeni giriş yapılmış.

Görev yöneticisini de bir kontrol edin arkada çalışan anlamsız bir uygulama var mı diye.

Görev Yöneticisi'ni de bir kontrol edin arkada çalışan anlamsız bir uygulama var mı diye.

Hayır yok güvenli sanırım, bir tür data çalınması olayı olabileceğini MEGA bana mail atmış. Şifreniz ve mailiniz bu sızdırılan datalarla aynı diye.

Hesapları silmişsiniz zaten. Nereden girildiği de IP'den belli. Bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…