Bilgisayarımda Guitar Rig Kullanırsam Sorun Çıkar Mı?

Taha Bilgen

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Marmaris/İçmeler
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Yabancı dil
Merhaba. Elimde MSI GE70 2PC-291XTR notebookum var. Elektro gitarımı jak küçültücü ile bilgisayara bağlayıp Guitar Rig - Amplitube gibi programları kullanırsam, ses kartım yanar mı, sorun çıkar mı?
Eğer olurda ses kartım yanarsa garanti bunu karşılar mı?

Yakmaz, ASIO4All ses sürücüsünü de yüklemen lazım. Ama ben GE60'ımda başarılı bir şekilde çalamadım. Çeşitli programlar, çeşitli kombinasyonlarla denedim; ya çok kötü dip gürültüsü, ya feedback alıyorum ya da hiç ses alamıyorum. Denemende sakınca yok ama. Hatta olur da yapabilirsen bana da anlatırsın nasıl yaptığını. :)

Bende bir süre kullandım bu programı. Amfi veya prosesör alacak paranız yoksa gayet ideal ve kullanışlı bir program. Digitech RP 55 aldıktan sonra kullanmadım.

Bende amfi var ama 3 sene aralıksız kullandıktan sonra tonları çok sıktı, kaldırdım kenara. Önümüzdeki ay Boss Me-80 alınca Guitar Rig ile de uğraşmam. :)

Programın çok rahatlığı var insan özlüyor ama çok güzel presetler yaptım prosesörü bırakamıyorum. :D Wah pedalıda alabilirsem eğer çok güzel olacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı