2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 14 Haziran 2023 #11 TahaCann dedi: sıkıntı şu arama çubuğuda çalışmıyor Genişletmek için tıkla... USB bulana kadar o sistemle işlem yapamazsın o zaman. Yeniden başlatma.
TahaCann dedi: sıkıntı şu arama çubuğuda çalışmıyor Genişletmek için tıkla... USB bulana kadar o sistemle işlem yapamazsın o zaman. Yeniden başlatma.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.739 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #12 TahaCann dedi: ben yanlışıkla sildim şimdi ayarlar fln açılmıyor yardım edermisiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de yoktu o ama bilgisayar kendi kendine esc falan basıyordu virüs var diye sıfırladım şu an bir şey yok. Sen onlara inanma önemli şeylerin yedeğini al sonra format at. Atamıyorsan sıfırla ama verileri saklama.
TahaCann dedi: ben yanlışıkla sildim şimdi ayarlar fln açılmıyor yardım edermisiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de yoktu o ama bilgisayar kendi kendine esc falan basıyordu virüs var diye sıfırladım şu an bir şey yok. Sen onlara inanma önemli şeylerin yedeğini al sonra format at. Atamıyorsan sıfırla ama verileri saklama.
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #13 Şaka falan mı bu video, hacker kardeşimizin işi gücü yok bilgisayarınız da kullanıcı hesabımı oluşturacak?
Şaka falan mı bu video, hacker kardeşimizin işi gücü yok bilgisayarınız da kullanıcı hesabımı oluşturacak?