Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #11 Oraya sabitken HDD'yi vidalayamazsın. Kasanın altından vidalarını sök dışarıda montele sonra tekrar kasaya vidala. Eğer vidalı değil de perçinli ise sökemezsin o zaman HDD'yi içine sür yandan elinle vidaları sık.
Oraya sabitken HDD'yi vidalayamazsın. Kasanın altından vidalarını sök dışarıda montele sonra tekrar kasaya vidala. Eğer vidalı değil de perçinli ise sökemezsin o zaman HDD'yi içine sür yandan elinle vidaları sık.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #12 xLethergard dedi: İyide yandan nasıl sıkacağımki, tornavidayı geç elim bile girmez oraya. Genişletmek için tıkla... O kızak kısmı kasaya sabit mi yoksa çıkarılabiliyor mu? Vida gibi şeyler gördüm alt kısımda.
xLethergard dedi: İyide yandan nasıl sıkacağımki, tornavidayı geç elim bile girmez oraya. Genişletmek için tıkla... O kızak kısmı kasaya sabit mi yoksa çıkarılabiliyor mu? Vida gibi şeyler gördüm alt kısımda.
xLethergard Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 86 17 Mart 2023 #13 Rx 570 dedi: O kızak kısmı kasaya sabit mi yoksa çıkarılabiliyor mu? Vida gibi şeyler gördüm alt kısımda. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm çıkarılabiliyor, herkese teşekkür ederim yardım için konu kapanabilir.
Rx 570 dedi: O kızak kısmı kasaya sabit mi yoksa çıkarılabiliyor mu? Vida gibi şeyler gördüm alt kısımda. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm çıkarılabiliyor, herkese teşekkür ederim yardım için konu kapanabilir.