deeniizsen

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda (laptop) Wi-Fi ile internete bağlanıyorum fakat sürekli kısa bir süre sonra internetim kopuyor. Wi-Fi'ye geldiğimde internet yok, güvenli yazıyor. Sorunları gider seçeneğine bastığımda varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor hatasını verip düzeltiyor fakat üç dört dakika içinde tekrar kopuyor. Bilgisayara dün format attıktan sonra bütün driverleri ve BIOS'u en güncel hale getirdim. İnternetten baktığım birçok şeyi denedim fakat çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bir ağ bağlantısı deneyin eğer o bağlantıdada aynı şey oluyorsa laptopdaki WiFi kartına bakın bir sorun olabilir.

Başka bir ağ bağlantısında şu anlık deneme gibi bir şansım maalesef yok malum virüs var çıkamıyoruz. Ama kendi mobil verime bağlandığım durumlarda hiçbir sorun yaşamamaktayım. Bilgisayar donanımlarından ve parçalarından pek anlamıyorum Wi-Fi kartının doğru çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim? Bu arada zaman ayırıp yanıtladığın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…