Bilgisayarımda internete erişim sağlayamıyorum

Fatih281903

Hectopat
Merhabalar bugün karşılaştığım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Ben mobil veri ile Valorant'ın güncellemesini yapıp bilgisayarımı kapatmıştım yarım saat gibi bir süre sonra bilgisayarımı(laptop) tekrar açtım. Fakat internet simgesine tıkladıgımda telefonum dahil hiçbir internet gözükmüyordu. Girmediğim site izlemediğim video yapmadıgım yol kalmalı (CMD'den kodları yazdım sistem geri yükleme yaptım MSConfig'ten normal başlangıca aldım) aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım fakat sorunumu çözemedim en sonunda sorunumun attığım resimden kaynaklanabileceğini düşündüm fakat hiçbir şekilde düzelmiyor sürücü güncelle diyorum güncel diyor ikisinde de yardımcı olabilecek var mı?

IMG_20200715_215425.jpg

IMG_20200715_215430.jpg

IMG_20200715_220723.jpg

IMG_20200715_220731.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işinize yarayabilir.

fakat lütfen önce izleyip onra uygulayın sıkıntı olmasın mesuliyet kabul etmem.

Aynı sorunu laptop da bende defalarca yaşıyorum çözümü basit anlatıyorum.

1.jpg

Ağ & İnternet ayarlarına tıklıyoruz

2.jpg

Buraya geliceksiniz burdan Bağdaştırıcı Seçeneklerini Değiştire 2 kere tıklıcaksınız

3.jpg

Buradan Wi-Fi yazan kısım var benim wifi adım TOSUN oraya 2 kere tıklıyoruz.

4.jpg

Bu ekran gelicek buradan Devre Dışı Bırak yazan yere tıklayıp bu ekranı kapatcaksınız.

3.jpg

Bu ekrana dönüceksiniz tekrar burdan Wi-Fi yazan kısım soluk bir renkde gözükücek üstüne 2 defa tıklıcaksınız tekrar etkinleştiricek ve sorununuz çözülmüş olucak tekrar wifi ağı seçme kısmına gidip düzeldiğini görüceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı