Sevimsizilker Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 76 9 Temmuz 2020 #1 Selamlar, bilgisayarımda keylogger olduğundan şüpheleniyorum. Keylogger olduğunu nasıl anlayabilirim?
Selamlar, bilgisayarımda keylogger olduğundan şüpheleniyorum. Keylogger olduğunu nasıl anlayabilirim?
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #2 Sevimsizilker dedi: Selamlar, bilgisayarımda keylogger olduğundan şüpheleniyorum. Keylogger olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... MBaM ile taratabilirsiniz. Buna alternatif Zemana AntiLogger var bu da gayet iyi.
Sevimsizilker dedi: Selamlar, bilgisayarımda keylogger olduğundan şüpheleniyorum. Keylogger olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... MBaM ile taratabilirsiniz. Buna alternatif Zemana AntiLogger var bu da gayet iyi.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 9 Temmuz 2020 #3 Hesaplarınızda şüpheli giriş varsa, olma ihtimali var, tabii bu sadece olabilecek 1 senaryo. Son düzenleme: 9 Temmuz 2020
impentium Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 94 9 Temmuz 2020 #4 Malwarebytes veya KIS Gibi AV programları ile taratabilirsiniz. İkisi de güçlü antivirüsler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Temmuz 2020 #5 Sağlam bir AV kullandığınızda tespit eder zaten.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 9 Temmuz 2020 #6 Eğer hangi programları kullandığınızı biliyorsanız ve Windows'un işlemlerine hakimseniz görev yöneticisinden işlemler kısmında gözünüze çarpan, şüpheli gelen işlemleri tespit ederek silebilirsiniz ama AV ile taratırsanız bunu muhakkak bulacaktır.
Eğer hangi programları kullandığınızı biliyorsanız ve Windows'un işlemlerine hakimseniz görev yöneticisinden işlemler kısmında gözünüze çarpan, şüpheli gelen işlemleri tespit ederek silebilirsiniz ama AV ile taratırsanız bunu muhakkak bulacaktır.