Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Acaba KMS için bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum.
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 31 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 31 Ocak 2022 #3 CMD yoluyla etkinleştirdiysen KMSpico programını kullanmadıysan bile o sunucuya bağlanmış oluyorsun. Arama çubuğuna CMD yaz ve yönetici olarak çalıştır sonra bu kodu gir: slmgr /xpr. Eğer şu tarihte bitecek tarzı bir yazı çıkıyorsa korsan etkinleştirilmiştir, temiz kurulum yapabilirsiniz.
CMD yoluyla etkinleştirdiysen KMSpico programını kullanmadıysan bile o sunucuya bağlanmış oluyorsun. Arama çubuğuna CMD yaz ve yönetici olarak çalıştır sonra bu kodu gir: slmgr /xpr. Eğer şu tarihte bitecek tarzı bir yazı çıkıyorsa korsan etkinleştirilmiştir, temiz kurulum yapabilirsiniz.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 KökTürk dedi: CMD yoluyla etkinleştirdiysen KMSpico programını kullanmadıysan bile o sunucuya bağlanmış oluyorsun. Arama çubuğuna CMD yaz ve yönetici olarak çalıştır sonra bu kodu gir: Slmgr /xpr. Eğer şu tarihte bitecek tarzı bir yazı çıkıyorsa korsan etkinleştirilmiştir, temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı CMD'den falan etkinleştirdiğimi hatırlamıyorum ama belki yapmışımdır hafızam kötü bu sıralar.
KökTürk dedi: CMD yoluyla etkinleştirdiysen KMSpico programını kullanmadıysan bile o sunucuya bağlanmış oluyorsun. Arama çubuğuna CMD yaz ve yönetici olarak çalıştır sonra bu kodu gir: Slmgr /xpr. Eğer şu tarihte bitecek tarzı bir yazı çıkıyorsa korsan etkinleştirilmiştir, temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarı CMD'den falan etkinleştirdiğimi hatırlamıyorum ama belki yapmışımdır hafızam kötü bu sıralar.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 31 Ocak 2022 #5 Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1289832 Bilgisiyarı CMD'den falan etkinleştirdiğimi hatırlamıyorum ama belki yapmışımdır hafızam kötü bu sıralar. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor, bir sıkıntı yok yani KMSpico ile ilgili.
Mert Atakann dedi: Eki Görüntüle 1289832 Bilgisiyarı CMD'den falan etkinleştirdiğimi hatırlamıyorum ama belki yapmışımdır hafızam kötü bu sıralar. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor, bir sıkıntı yok yani KMSpico ile ilgili.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 KökTürk dedi: Etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor, bir sıkıntı yok yani KMSpico ile ilgili. Genişletmek için tıkla... KMS falan yazdı ya bir tereddüt ettim. (Bilgisiyarım etkin değil zaten) sağda kocaman Windows'u etkinleştir var.
KökTürk dedi: Etkinleştirilmemiş olarak gözüküyor, bir sıkıntı yok yani KMSpico ile ilgili. Genişletmek için tıkla... KMS falan yazdı ya bir tereddüt ettim. (Bilgisiyarım etkin değil zaten) sağda kocaman Windows'u etkinleştir var.
JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 657 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 KMS dediginiz Km Spico ise onu kullanırsak ne oluyorki? bir arkadaş soruyor
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 31 Ocak 2022 #8 JonTurk06 dedi: KMS dediginiz km spico ise onu kullanırsak ne oluyor ki? Bir arkadaş soruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı korsan şekilde etkinleştirmiş oluyorsun.
JonTurk06 dedi: KMS dediginiz km spico ise onu kullanırsak ne oluyor ki? Bir arkadaş soruyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı korsan şekilde etkinleştirmiş oluyorsun.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #9 KökTürk dedi: Bilgisayarı korsan şekilde etkinleştirmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece korsan olsa iyi.
KökTürk dedi: Bilgisayarı korsan şekilde etkinleştirmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece korsan olsa iyi.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 31 Ocak 2022 #10 Mert Atakann dedi: Sadece korsan olsa iyi. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum ben korsan şekilde etkinleştirmiş kullanıyorum 2 senedir bir zararını görmedim.
Mert Atakann dedi: Sadece korsan olsa iyi. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum ben korsan şekilde etkinleştirmiş kullanıyorum 2 senedir bir zararını görmedim.