Bilgisayarımda KMS mi var?

robeka21

Femtopat
Daha fazla  
Windows + r yapıp slmgr /xpr diye arattığımda şu not defteriyle karşılaştım, bilgisayarda KMSpico mu var? Fakat aynı komutu CMD'ye aratınca Windows kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor.

Yüklenmemiş sanırım görsel.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Yanlış bilmiyorsam) kalıcı olarak etkinleştirildiğinde KMS olmuyor eğer süre belirtiyorsa KMS bulaşmış oluyor.

(Yanlış bilmiyorsam) kalıcı olarak etkinleştirildiğinde KMS olmuyor eğer süre belirtiyorsa KMS bulaşmış oluyor.
Not defterinde KMS terimleri var görseli ekleyip cevaplamıştım neden yüklenmedi anlamadım

Görseli atarsanız yardımcı olabiliriz.
Görseli ekleyip paylaşıyorum fakat düşmüyor sayfaya

Forumdan örnek vereyim görsel gelmiyorsa, büyük ihtimal sizde bu panel açılmıştır, bakın en aşağıda "KMS ana bilgisayar önbelleği etkinleştirildi" yazıyorsa bilgisayarda KMS vardır, acaba sizde ne yazıyor?
Ekran Görüntüsü (85)_LI.jpg

Çok özür dilerim bu cmd ile açılan panel.

Hocam dediğiniz gibi KMS yazıyor, ama olup olmadığını bilemiyorum maalesef, Windows 10 kullanıyorsanız koruma geçmişine bakmanızı tavsiye ediyorum, orada her şey belli olur.

KMS'den hiçbir zarar görmedim.

Ben 1 sene sorunsuz kullandım sonrasında artık, PC yavaş açılmaya başladı, bazı siteler açılmamaya başladı, internetim yavaşlamaya başladıs daha sonra, 50 lira civarı verip orijinal key aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı