Bilgisayarımda KMSpico mu var?

Bu ekran görüntüsüne bakarak herhangi bir zararlının bulaşıp bulaşmadığını anlayamayız.

KMS Microsoft tarafından kullanılan etkinleştirme yöntemlerinden birisidir. Yani kendisi bir risk taşımaz. Bunu KMSpico gibi illegal yazılımlar ile yaparsanız o zaman tehlike altında olursunuz.

Eğer siz veya bilgisayarı aldığınız/tamir ettirdiğiniz yer bu tarz korsan KMS lisanslama yapmadıysa sorun çıkmayacaktır.

Hayır bu yanlış bilgi. KMSPico uzun süredir önüne gelenin virüs, malware yüklediği bir programdır slmgr komutu ile KMS bilgilerine erişirsin yalnızca.
Toplu etkinleştirme yazmıyor mu kmspico kullananlarda?

Toplu etkinleştirme yazmıyor mu kmspico kullananlarda?

KMSPico nedir biliyor muyuz? Sen yazılım adını kullanıyorsun ben KMSPico kullanmıyorum ama sona erme tarihi çıkıyor örneğin. O komut ile KMSPico var mı yok mu bilemezsin bunun için virüs taraması yapman gerekli kalıntıları bulman için.

Neyse arkadaşlar ben çok eskiden kullanmıştım herhalde hala devam ediyor sıfır UEFI format atacağım düzelir herhalde.

Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma Şu konudakileri yaptıktan sonra anlık böyle gözüküyor kaldırılmış olabilir mi?

Eki Görüntüle 1184638

Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma Şu konudakileri yaptıktan sonra anlık böyle gözüküyor kaldırılmış olabilir mi?

Evet kaldırılmış şimdi istersen Windows satın al yükle istersen elinle komut gir sana kalmış.

Bu konu da o video da tamamen kafa karışıklığı içeriyor. KMSPico özünde bir yazılımın ismidir aynı Photoshop gibi. Yalnızca senin yerine tamamen normal, zararsız ve yarı-legal olan KMS etkinleştirmesini yapmaya yarıyordu eskiden. Sonra yapımcısı bu programı bıraktı başkaları bu programı dağıtmaya, güncellemeye başladı tabii ipini koparan içine virüs, malware yükledi vesaire.

Kısaca KMSPico programını indiren, kullanan kişiler virüs tehlikesi altında bundan da anti-virüs veya format ile kurtulabilirsin. Ben slmgr komutu ile elimle KMS etkinleştirdim diyorsan bir risk altında değilsin yalnızca Microsoft sunucusu ufaktan yanıltarak Windows kullanıyorsun demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…