Bilgisayarımda kullanıcı hesabımı yöneticiyken standart yaptım

yeliz.p

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
tasarımcı
Arkadaşlar işyerinde pc ye windows 8 kuruldu. Bende incelerken mail adresimi kaydettim ancak ertesi gün farkettimki girişte şifreyle ve maille giriyor. İşyeri pc ci olduğu için ben gelmediğimde açabilmeleri için bunu kaldırmam lazımdı. Bende netten bir video izledim netplwiz e girip ordan tüm yetkileri kaldırı işaretledim ve benden sanırım tekrar şifremi girmemi istedi.

Ancak videoda direk atladığı için bende şifre girmeden onayladım. Tabiki olmadı. Daha sonra nereden yaptığımı bilmiyorum. Şuan kullanıcı girişimi yöneticiden standarta çevirdim şuan hiçbiryerden oraya girip işlem yapamıyorum. Doğal olarak yetki vermiyor :( Güvenli modda açmaya çalıştım. F8'le tabi bunlar hep netten izlediğim yollar onuda başaramadım.

Şuan sorunum 1ken 2oldu. Ne şifremi kaldırabildim nede yönetici olup yapabiliyorum lütfen yarıdmcı olun.. Yeliz

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk verdiğiniz linkten olmuyor malesef. Diğeride formatlık bir durum sanırım yani işyeri bilgisayar sorumlusunu çağırıp yaptırmam gerecek herhalde. Bende ona ulaşmadan halledilir diye üşünmüştüm. Demek ki çok karıştırdım. Teşekkürler.

Yeni sürekli her işlemimde bu çıkıyor evet seçeneği aktif olmuyor hiç.

Her işlemde bu çıkıyor ve bunu evet olarak seçemiyorum. Aktif değil her girdiğim yerden bu uyarı geliyor ve sadece hayır seçeneği aktif.

Adsız.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak yeni bir kullanıcı açmanız lazım açabiliyorsanız. "netplwiz"'e girebiliyorsanız oradan "add" yapıp bir kullanıcı açın. Ancak açarken şu seçeneği seçip açın;

asdfasf.png

Daha sonra diğer kullanıcı masaüstünde lazım olanlar varsa c: diskinden ulaşıp alın. Sonra o kullanıcıyı silin.
"netplwiz"'e tekrar girip kendinizi yönetici yapabiliyorsanız yapın. Yapamıyorsanız aldığınız hatayı gösterin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı