S Süleyman Mert Taşkın Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 196 26 Şubat 2021 #1 Bilgisiyarımda hesapladım rahat 30 GB daha boş alan olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2021
DarkSpy Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 226 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Süleyman Mert Taşkın dedi: Bilgisiyarımda hesapladım rahat 30 GB daha boş alan olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows aramaya depolama ayarları yazıp görebilirsiniz kullanımları.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Bilgisiyarımda hesapladım rahat 30 GB daha boş alan olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows aramaya depolama ayarları yazıp görebilirsiniz kullanımları.
arda3 Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 20 26 Şubat 2021 #3 Süleyman Mert Taşkın dedi: Bilgisiyarımda hesapladım rahat 30 GB daha boş alan olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... eğer fazla oyun veya zorlaıcı programlar varsa verilerini yüklerler ondan olabilir.
Süleyman Mert Taşkın dedi: Bilgisiyarımda hesapladım rahat 30 GB daha boş alan olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... eğer fazla oyun veya zorlaıcı programlar varsa verilerini yüklerler ondan olabilir.