RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #11 METANİC dedi: Gerek yok zaten dosyada sorun yok ki. Genişletmek için tıkla... Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? VT atıyım mı?
METANİC dedi: Gerek yok zaten dosyada sorun yok ki. Genişletmek için tıkla... Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? VT atıyım mı?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 14 Haziran 2023 #12 RoxyRekt dedi: Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? Vt atayım mı? Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte yoktur diye düşünüyorum. Tamindir öyle bir site değil. İçinize sinmezse tekrar oradan yükleyip vt ile taratabilirsiniz.
RoxyRekt dedi: Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? Vt atayım mı? Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla birlikte yoktur diye düşünüyorum. Tamindir öyle bir site değil. İçinize sinmezse tekrar oradan yükleyip vt ile taratabilirsiniz.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #13 RoxyRekt dedi: Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? Vt atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle.
RoxyRekt dedi: Ondan önce tamindirden indirdim çalışmadı bunu kurdum peki onda var mıdır? Vt atayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle.
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #14 Memoteemir dedi: Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım sayılır o yüzden bir tık korkuyorum. Eski bilgisayarımda mining virüsü yemiştim bunun gibi bir şeyden.
Memoteemir dedi: Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım sayılır o yüzden bir tık korkuyorum. Eski bilgisayarımda mining virüsü yemiştim bunun gibi bir şeyden.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #15 RoxyRekt dedi: Hocam bilgisayarı yeni aldım sayılır o yüzden bir tık korkuyorum. Eski bilgisayarımda mining virüsü yemiştim. Genişletmek için tıkla... Korkmanıza gerek yok uzun süreli mininglerde zarar gelir karta o zamana kadar fark ederseniz biraz ilgilenirseniz kullanımlarla.
RoxyRekt dedi: Hocam bilgisayarı yeni aldım sayılır o yüzden bir tık korkuyorum. Eski bilgisayarımda mining virüsü yemiştim. Genişletmek için tıkla... Korkmanıza gerek yok uzun süreli mininglerde zarar gelir karta o zamana kadar fark ederseniz biraz ilgilenirseniz kullanımlarla.
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #16 METANİC dedi: Emin olmamakla birlikte yoktur diye düşünüyorum. Tamindir öyle bir site değil. İçinize sinmezse tekrar oradan yükleyip vt ile taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım.
METANİC dedi: Emin olmamakla birlikte yoktur diye düşünüyorum. Tamindir öyle bir site değil. İçinize sinmezse tekrar oradan yükleyip vt ile taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım.
Memoteemir Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #17 RoxyRekt dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu düşünmüyorum şahsen. ama tam emin olmak için söylediğim gibi Memoteemir dedi: Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle. Genişletmek için tıkla...
RoxyRekt dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım. Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu düşünmüyorum şahsen. ama tam emin olmak için söylediğim gibi Memoteemir dedi: Hocam bence siz GPU kullanımlarına dikkat ediniz bir süreliğine eğer üst düzey şüpheli bir kullanım varsa o zaman ilgilenirsiniz virüsle. Genişletmek için tıkla...
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 14 Haziran 2023 #18 RoxyRekt dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok dosyalarda da pek TR yamaya benzemiyor bu dosyalar.
RoxyRekt dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 2 tane dosya vardı attım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok dosyalarda da pek TR yamaya benzemiyor bu dosyalar.
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #19 METANİC dedi: Sıkıntı yok dosyalarda da pek TR yamaya benzemiyor bu dosyalar. Genişletmek için tıkla... A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com Buradan indirdim evet açılınca crackli oyun setup gibi açılıyor. Ama çalışmadı diye değiştirdim.
METANİC dedi: Sıkıntı yok dosyalarda da pek TR yamaya benzemiyor bu dosyalar. Genişletmek için tıkla... A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com Buradan indirdim evet açılınca crackli oyun setup gibi açılıyor. Ama çalışmadı diye değiştirdim.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 14 Haziran 2023 #20 RoxyRekt dedi: A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com Buradan indirdim evet açılınca crackli oyun setupı gibi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam silin onu. İşe yarayan yama ile devam edin.
RoxyRekt dedi: A Way Out Türkçe Yama Nasıl Yapılır? Bir arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en sürükleyici oyunlardan biri olan A Way Out’u Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazımıza bir göz atın. www.tamindir.com Buradan indirdim evet açılınca crackli oyun setupı gibi açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam silin onu. İşe yarayan yama ile devam edin.