PC'deki klavyemde "N" tuşu basmıyordu ve sürekli klavyeye vuran bir insanım. Dedim bozuldu herhalde, gittim yeni klavye aldım. "N" yine basmıyor. Yazılımsal bir sıkıntı var sanırım ama çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Az önce 360 Security ve Malware ile tarama yaptım.
Driver Booster ile sürücü güncelledim.
İnternetteki her şeyi yaptım ama yok hala çalışmıyor.
Bir kapatıp açtım bilgisayarı çalıştı bir kez sonra yine gitti.
Anlamadım gitti gerçekten ilginç bir sorun. Bir de sadece LOL'de çalışıyor bunu da belirteyim.
Teşekkürler cevabınız için. Driver Booster kullanmayı ben de sağlıklı bulmuyorum ama son çare olarak denemek istedim. Ekran klavyesini denedim şimdi orada da çalışmıyor. Zamanında yine bir tuş çalışmadığı için klavyedeki herhangi bir tuşun görevini başka bir tuş ile değiştiren bir program indirmiştim. Denedikten sonra işe yaramayınca silmiştim. Acaba oradan kaynaklı herhangi bir şey olabilir mi?
Bu arada yanlışlıkla bir konu daha açtım. Rica etsem silebilir misiniz?
@SideWinder dostum dediğini yaptım. Önceki mesajımda anlattım aslında ama etiketlemediğim için göremedin sanırım. Ekran klavyesinde de çalışmıyor tuş.
Umarım "Flood" olarak sayılmaz. Kurallarda yazdığı gibi 24 saat bekleyerek öne çıkar butonunu kullanabilirim ancak etiketlemediğim için görememiş olabilirsin lütfen mazur gör forumda yeniyim.
Otomatik olarak ekleniyormuş boş yere konuşmuşum