Bilgisayarımda takılı olan RAM'in adını nasıl öğrenebilirim?

kadir demir006

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ilerleyen günlerde yeni bir RAM alacağım fakat yeni RAM'im eski RAM'im ile aynı olsun istiyorum. Nasıl eski RAM'imin adını öğrenebilirim?

Bunu indirin.

Merhaba, ilerleyen günlerde yeni bir RAM alacağım fakat yeni RAM'im eski RAM'im ile aynı olsun istiyorum. Nasıl eski RAM'imin adını öğrenebilirim?
Sanırım tam bilmiylrum fakat sadece kasayı açıp öğrenirsin ama ramkn mhz si ve ddr kaç olduğunu görev yoneticisinden öğrenebilirsin

Şimdi benimkisi kaç MHz ve 2x2 mi?

Dosya Ekleri

• resim_2020-10-18_213500.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 37
Frekansı için Memory sekmesini görmemiz gerekiyor.
Slot 1'e takılı olan modül 4 GB. Başka slotlara takılı modüller olup olmadığını bilmiyoruz. Sol üstteki slot #1 yazısına tık.

Peki 2. slot var mı anakartta yeni RAM takmak için.

Programda slot görünüyorsa var derdim ama geçenlerde birininkinde tutarsızlık söz konusuydu. En garanti bilgi anakartın kendisine göz ile bakıp söylenerek verilebilir. Masaüstü sistem kullanıyorsanız anakartınıza internetten bakıp öğrenebilirsiniz. Dizüstülerde internette içinin açılma videosunu bulmanız gerek ki her cihazda bulmak pek mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…