Bilgisayarımda trojan olup olmadığını nasıl anlarım?

Format attım yalnız bir sorum daha olacak.
Hangi antivirüs programını önerirsiniz?
Ücretsiz olsa benim için daha iyi olur.

Format attım yalnız bir sorum daha olacak.
Hangi antivirüs programını önerirsiniz?
Ücretsiz olsa benim için daha iyi olur.

Hitman pro ile tarama yapın büyük ihtimal trojan varsa bulacaktır. 1 ay ücretsiz veriyor ücretsiz bir şekilde tarama yapabilirsin.
Bilgisayarı dikkatli kullanıyorsanız antivirus'e zaten gerek yoktur. 2 senedir AV kullanmıyorum ne trojan yedim ne keylogger yedim. Bilgisayarı bilinçli kullanmak basittir biraz araştırma ile kullanmayı bilmiyorsan araştırıp virüsler ile nasıl başa çıkılır öğrenebilirsin.

Ben de yıllardır antivirüs kullanmıyorum ve ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım. Windows Defender kullanıyordum zaten otomatik yanında geliyor yeterli olur diye düşünüyorum.

@Keylann
Ücretsiz olarak Kaspersky Free veya Bitdefender Free kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Ücretsiz olarak Kaspersky Free kullanabilirsin.

Sistemim kaldırır mı?
Çünkü ben bu sistem ile tüm işimi halletmeye çalışıyorum. Bir ara Avast indirmiştim ve neredeyse hiçbir şey yapamıyor dum.

Sistem:
i5 3210M 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz.
NVIDIA GeForce 610M 1GB.
4 GB RAM.
Windows 10 Home sürümü.

Kaspersky veya bitdefender gibi AV yazılımı kurmanıza gerek yok. Windows 10 kullanıyorsanız windows defender fazlasıyla yeter zaten. Onun dışında windows 10 kullanmıyorsan geçmeni tavsiye etmem oyun performansı berbat. Şimdi Windows 7 yüklemek için zaman kaybet aah ah.

Sistemim kaldırır mı?
Çünkü ben bu sistem ile tüm işimi halletmeye çalışıyorum.
Kaldırır. Yukarıda söyleyen kişiye de aldırış etme saçmalıyor sadece.

Bir ara Avast indirmiştim ve neredeyse hiçbir şey yapamıyordum.
Avast sağlam bir yazılım değil çünkü son zamanlarda da kötü durumlar yaşattı kullanıcılarına.

Kaldırır. Yukarıda söyleyen kişiye de aldırış etme saçmalıyor sadece.

Avast sağlam bir yazılım değil çünkü son zamanlarda da kötü durumlar yaşattı kullanıcılarına.

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için.

Windows 7'nin birçok güvenlik sorunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…