Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #21 Virüs taraması yaparken tek bir yazılıma bağlı kalma. Önce Kaspersky ile tam tarama yap. Arından Eset Online Scanner, Malwarebytes, Norton Power Eraser, Hitman Pro, Microsoft Safety Scanner ile tarama yap. Kolay gelsin. Hepsi ile tarama uzun sürer.
Virüs taraması yaparken tek bir yazılıma bağlı kalma. Önce Kaspersky ile tam tarama yap. Arından Eset Online Scanner, Malwarebytes, Norton Power Eraser, Hitman Pro, Microsoft Safety Scanner ile tarama yap. Kolay gelsin. Hepsi ile tarama uzun sürer.
Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #22 Ekran siyah oldu ve sonra kendini yeniden başlattı tehdit yok diyor ben yine de tekrar tarama yapıyorum. 2. Tam taramayı yaptım virüs yok diyor başka ne yapabilirim ? Son düzenleme: 5 Nisan 2021
Ekran siyah oldu ve sonra kendini yeniden başlattı tehdit yok diyor ben yine de tekrar tarama yapıyorum. 2. Tam taramayı yaptım virüs yok diyor başka ne yapabilirim ?
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #23 Schokofaoz dedi: 2. Tam taramayı yaptım virüs yok diyor başka ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Şimdi Malwarebytes ile tara. Sonra Norton Power Eraser, Eset Online Scanner, Hitman Pro, Microsoft Safety Scanner ile.
Schokofaoz dedi: 2. Tam taramayı yaptım virüs yok diyor başka ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Şimdi Malwarebytes ile tara. Sonra Norton Power Eraser, Eset Online Scanner, Hitman Pro, Microsoft Safety Scanner ile.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #24 Halen güvenmiyorsan Kaspersky Rescue Disk ile Usb yardımıyla temizleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Halen güvenmiyorsan Kaspersky Rescue Disk ile Usb yardımıyla temizleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 5 Nisan 2021 #25 Crack'li oyun oynamaya devam edersen ya da her torrent sitesine girersen trojen kaçınılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 5 Nisan 2021
Crack'li oyun oynamaya devam edersen ya da her torrent sitesine girersen trojen kaçınılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fikribilim Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #26 384311 dedi: Defender engelleyemez. Genişletmek için tıkla... Ne yapar peki?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Nisan 2021 #27 fikribilim dedi: Ne yapar peki? Genişletmek için tıkla... Sadece virüsü bulur.