Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Yeni kurduğum Windows 10 Pro'da uzak masaüstü bağlantısı diye bir program yok ayarları var ama kendisi yok. Ben kendisini masaüstüne taşıyıp yanlışlıkla sildim ve bir daha bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni kurduğum Windows 10 Pro'da uzak masaüstü bağlantısı diye bir program yok ayarları var ama kendisi yok. Ben kendisini masaüstüne taşıyıp yanlışlıkla sildim ve bir daha bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 5 Mart 2021 #11 Sydraaa dedi: En sondaki yazdığınız şey aynı sadece sen daha ince anlatmışsın. Benim de 3 tane var. Discord üzerinde bot yapıyorum ama Windows 10'a geçtiğimden ve yeni PC aldığımdan beri sıkıntıların ucu görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar bilgisayardan tam anlamadığı için detaylı bilgi veriyorum o yüzden . Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: En sondaki yazdığınız şey aynı sadece sen daha ince anlatmışsın. Benim de 3 tane var. Discord üzerinde bot yapıyorum ama Windows 10'a geçtiğimden ve yeni PC aldığımdan beri sıkıntıların ucu görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar bilgisayardan tam anlamadığı için detaylı bilgi veriyorum o yüzden .
noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #12 246941 dedi: C:\Windows\system32\mstsc.exe Bu konuma git. Sağ tıklayıp kısayol oluştur masaüstü için. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mstsc yok ne yapacağım. Artı 0 Eksi
246941 dedi: C:\Windows\system32\mstsc.exe Bu konuma git. Sağ tıklayıp kısayol oluştur masaüstü için. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mstsc yok ne yapacağım.
Gobel Centipat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #13 246941 dedi: Benim 5-6 tane VDS sunucum var. Bu tür olayları çok yaşadığım için ezbere biliyorum artık bunları. Yoksa sizin dediğiniz de mantıksız değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bende direk yok Artı 0 Eksi
246941 dedi: Benim 5-6 tane VDS sunucum var. Bu tür olayları çok yaşadığım için ezbere biliyorum artık bunları. Yoksa sizin dediğiniz de mantıksız değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bende direk yok