Bilgisayarımda virüs mü var?

Tithisa

Hectopat
Bilgisayara format bile attım, ama içimde hala bilgisayarında virüs var hissiyatı var. Taratmadığım uygulama kalmadı. Malwarebytes, Kaspersky ile tarama yaptım. Hepsindede sonuç 0. elle baktım çalışanlara garip gelenleri tarattım, ama yine yok. Çıldırmak üzereyim. Google'a giriyorum Steam'e gireceğim kullanıcı adı şifre giriyorum ve bilgisayarda keylogger var gitti Steam hesabım diyorum. Ve bu bütün her şeyde geçerli. Yardım edebilecek? Rahat olamıyorum, oyuna giriyorum aklıma ya bilgisayarında virüs varsa düşüncesi geliyor 2 saniye sonra pat ölüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip bir düşünceymiş. Steam için eğer Steam Guard'ı aktif ederseniz daha güvenli olursunuz ve bilgisayarınızda "gerçekten" virüs olmuş olsa bile sızan kişi hesabınızı yüksek ihtimalle çalamaz.
Bilgisayarı formatladıktan sonra virüs kapıp kapma olayı girdiğiniz sitelere bağlı. Zaten tarama da yapmışsınız, gereksiz bir hissiyata kapılıyorsunuz, bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok. Bir şey indirirken sağlam kaynaklar kullanırsanız bilgisayarınıza virüs falan giremez.

Psikolojik tamamen. Pek sıkıntı yapmayın. Format attıysanız zaten olay bitmiştir.

Tamam o zaman. Daha yapabileceğim bir şey yok. İyi amaçlı bir site yapan insanın arkasında kötü düşüncelerin yattığı aklıma geliyor. Yani iyi bir şey yerine aklıma direk kötü şeyler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…