OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda virüs olduğundan (keylogger) şüpheleniyorum. Taradığımda ise temiz diyor. CMD'ye net user yazdığımda bu çıkıyor. Sizce bilgisayarımda keylogger mı var? Not: PC kullanıcı adım HP. Dosya Ekleri cmd.png 17,3 KB · Görüntüleme: 191 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Arkadaşlar benim bilgisayarımda virüs olduğundan (keylogger) şüpheleniyorum. Taradığımda ise temiz diyor. CMD'ye net user yazdığımda bu çıkıyor. Sizce bilgisayarımda keylogger mı var? Not: PC kullanıcı adım HP.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ocak 2021 #2 Bu şekilde tespit yapılacağını kim öğretti size? Oyunm kullanıcı adı kime ait?
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #3 Murat5038 dedi: Bu şekilde tespit yapılacağını kim öğretti size? Oyunm kullanıcı adı kime ait? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan biraz baktım oyunm benim craftrise ve SonOyuncu hesabımın nicknamesi. @Murat5038
Murat5038 dedi: Bu şekilde tespit yapılacağını kim öğretti size? Oyunm kullanıcı adı kime ait? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan biraz baktım oyunm benim craftrise ve SonOyuncu hesabımın nicknamesi. @Murat5038
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Ocak 2021 #4 Kaspersky tarzı sağlam bir antivirüs ile taratman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #5 Lisanaslı McAfee ve malwearbytes var. siriius dedi: Kaspersky tarzı sağlam bir antivirüs ile taratman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Lisanslı McAfee ve malwearbytes var.
Lisanaslı McAfee ve malwearbytes var. siriius dedi: Kaspersky tarzı sağlam bir antivirüs ile taratman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Lisanslı McAfee ve malwearbytes var.