Bilgisayarımda yapacak bir şey bulamıyorum

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Technopat sosyale girmekten başka bir şey yapmıyorum.

Yaklaşık 16k dizdim her şey dahil.
Sorun şu ki bilgisayarda ne oyun oynuyorum ne de dizi izliyorum hiçbir işime yaramıyor.
Bir heves aldım ama yapacak bir şey yok ki.
Müzik telefondan dinliyorum.
Film çok sık izlemiyorum.
Bilgisayarı vatan da topladım hepsi aynı gün alındı tüm parçaların 6 ay garantisi kaldı.
Sizce ne yapmalıyım bilgisayarla yapabileceğim ne var?
Yoksa satıp iPhone 13 Pro mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video çekebilirsin :d ya da oyunlara mod yapabilirsin, yazılım ile uğraşabilirsin.

Ben sattım bir tane eski Casper kasa aldım sonra 2. el ram ve güçlü işlemci ile destekledim ekran kartı yok onboard kullanıyor. Film, müzik ve tarayıcı olarak her işimi yapıyor. Adobe uygulamalarını da normal kullanıcı olarak rahatça kullanıyorum. Parayı konsola yatırmak daha mantıklı. PS için çıkan Türkçe ses/altyazı desteği olan özel oyunlar dışında oynanmaya değer bir oyunda yok. Artık PC oyunlarının hepsi birbirinin kopyası pazar ürünü. İPhone 13 Pro aldıktan sonra onunla ne yapacaksın? hiç, fark eden bir şey olmayacak.

Çeşitli oyunlar denemek keyifli olabilir . Yeni PC ye çıkan ps özel oyunları gibi. God Of War deneyebilirsiniz.

Sürükleyici oyunlar oynamayı denedin mi? Gününün kaç saatini bilgisayara ayırabiliyorsun.

Hala imkan varken eski nesil oyunları oynayın bu oyunlar ne PS ne Xbox'da var avantajı kullanın yapıştırın hocam FM2022 önerebilirim size severseniz başından kalkamazsınız.

Hocam Apex'te diamond olun ya da Xbox Game Pass edinin kütüphanesi geniştir PC oyunları dolu. Yazılıma başlayın eğer Solid works ya da AutoCAD öğrenirseniz güzel bir işiniz olabilir yazılım dilleri ve edit işleride gayet iyi kazançlar sağlayabilir. Ya da içerik üreticisi olun. Ya da robotiğe merakınız varsa Arduino alıp kendinize projeler tasarlayın.

Benimde aynı şekil.25k para vererek bilgisayar aldım içimden hiçbir şey gelmiyor.Aslında yazılım ve matematiğe ilgim var onlara yönelmek istiyorum ama ingilizcem yetersiz.Sizce okuldaki hazırlık senem bitene kadar türkçe mi ilerlemeliyim? Yönetim bilişim sistemleri okuyacağım sizce bunun için neler yapabilirim bu hazırlık sürecinde

Hocam gün içerisinde zamanınız nasıl geçiyor? Haftalık rutininiz nedir? Ona göre bir iki tavsiyede bulunalım.
Gün içerisinde ev temizliği, yemek pişirmek, bol bol baba parası yemek gibi bir özelliğim var
Oyun oyna diyen arkadaşlarım 10 yıl rakion denen bir oyun oynadım Türkiye serverları kapanınca artık oyuna küstüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…