Bilgisayarımda yapacak bir şey bulamıyorum

LoL baslayin, aman ha kirmayin monitoru.

Sanırım onu toplamış.
Evet hocam RGB boş kasaya 2.500tl verdim ekran 5000tl, ekran kartı, bilgisayar masası, sayamadığım birçok bileşen, bağdaştırıcı, anakart, SSD, RAM falan fıstık 18k buldu.

Bostancı sahil, Özgürlük Parkı, Maltepe Sahil gibi yerlere yakınsan veya etrafında buna benzer sakin yerler varsa sandalyenle gidip kitap okuyabilirsin. Bundan daha huzur verici şeyler olamaz.

Bostancı sahil, Özgürlük Parkı, Maltepe Sahil gibi yerlere yakınsan veya etrafında buna benzer sakin yerler varsa sandalyenle gidip kitap okuyabilirsin. Bundan daha huzur verici şeyler olamaz.
Maltepe’de sahil mi varmış Kartal sahili olmasın o Maltepe’ye yakınım.

Maltepe Sahil Parkına 2015 yılından beri giderim Kartal diyeni hiç duymadım. Maltepe Sahil Park bildiğin. Arkadaş edin diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum.

Evet hocam RGB boş kasaya 2.500TL verdim ekran 5000TL, ekran kartı, bilgisayar masası, sayamadığım birçok bileşen, bağdaştırıcı, anakart, SSD, RAM falan fıstık 18k buldu.

Ben çok daha iyi bir sistem toplardım o fiyata. Ayrıca satıp 13 Pro alman zor 13 Pro sanırım 35-40k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman yaşam tarzınıza uygun zengin ve başarılı bir hatun bulup o çalışırken siz ev hanımlığı yapacaksınız. Temizlik incelikleri, yemekler, çocuk bakımı vb gibi feminen enerjinizi yükseltecek aktivitelerle ilgili videolar izleyebilirsiniz

Hocam siz bir İngilizce öğrenin tüm kaynaklara %100! Erişiminiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…