Bilgisayarımda yerleşik Xbox kablosuz var mı?

Batus255

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk resimdeki ürünü almayı düşünüyorum biraz araştırdığımda 3 türlü bilgisayara bağlayabildiğimizi öğrendim. USB, Xbox kablosuz bağdaştırıcısı veya Bluetooth. Ben kablosuz bir deneyim istiyorum o yüzden son 2 seçenek arasındaydım fakat bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için kablosuz bağdaştırıcıyı seçmek zorunda kaldım. Bu bağdaştırıcı bilgisayarda yerleşik olarak bulunabiliyormuş yoksa kendimiz alıyormuşuz merak ettiğim bilgisayarımda yerleşik olarak bulunuyor mudur? Onun için kolu aldığımızda nasıl bağlayabileceğimizi gösteren makaleye baktım makale bana önce ayarlara gitmemi oradan cihazları seçip Bluetooth veya başka bir cihaz ekle seçeneğini seçmem gerektiğini gösteriyordu, o kısımdan sonra ise geri kalan her şey o geri kalan her şey kısmına bastığımda 2. seçenekteki gibi takılı kalıyor bu yüzden bilgisayarımda yerleşik bir Xbox kablosuz bulunduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin başka bir sebebi ise Bluetooth kısmına tıkladığımda üçüncü resimdeki yazının çıkması yerleşik Xbox kablosuz bağdaştırıcısı olmasaydı onda da böyle bir şey çıkardı diye düşündüm ama emin olamadım buna bakabileceğim başka bir yer var mıdır?
Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bu menüde Xbox kablosuz bağdaştırıcısı tarzı bir seçenek varsa bilgisayarınız destekliyordur. Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüsünü de buradan aldım.

Dosya Ekleri

• 1613077223978.png
    1613077223978.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 105
Direkt Xbox 360 Bluetooth olarak değil de iki tane sitede Bluetooth olarak bağlanildiğini gördüm kolların fakat One S kolundan bahsediyor da olabilir zaten ben Bluetooth ile bağlamayacağım.
Dongle meselesine gelirsek bilmiyorum donglemu deniyor.
Bu sitede nasıl bağlayabileceğim yazıyor burada Xbox yerleşik kablosuz olarak geçiyor

fakat One S kolundan bahsediyor da olabilir

Muhtemelen, cünkü One S kollari Bluetooth destekliyor. Xbox 360 kolunda, kablolu alici ve direkt kablo ile baglanti disinda bir sey duymadim, bilmiyorum.

Ya yukarida attigim alici ile baglayacaksiniz, ya da direkt USB ile baglanacaksiniz.

Bu sitede nasıl bağlayabileceğim yazıyor.

Şunlar için geçerlidir: Xbox Series X|S ve Xbox One. Xbox 360 icin gecerli degil.

Olsa bile Xbox 360 kolu ile baglayamazsiniz. Desteklemiyor. Bahsettigim kabloyu alip kullanin.
Mecbur öyle yapacağım o zaman sizin aldığınız yerin linkini atabilirmisiniz attığınız linkten satıcı bulun dediğimde direkt sitenin kendisine atıyor ürünün linkine atmıyor bu tarz ürünleri de doğru yerlerden almak lazım sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı