Bilgisayarımda yerleşik Xbox kablosuz var mı?

Batus255

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk resimdeki ürünü almayı düşünüyorum biraz araştırdığımda 3 türlü bilgisayara bağlayabildiğimizi öğrendim. USB, Xbox kablosuz bağdaştırıcısı veya Bluetooth. Ben kablosuz bir deneyim istiyorum o yüzden son 2 seçenek arasındaydım fakat bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için kablosuz bağdaştırıcıyı seçmek zorunda kaldım. Bu bağdaştırıcı bilgisayarda yerleşik olarak bulunabiliyormuş yoksa kendimiz alıyormuşuz merak ettiğim bilgisayarımda yerleşik olarak bulunuyor mudur? Onun için kolu aldığımızda nasıl bağlayabileceğimizi gösteren makaleye baktım makale bana önce ayarlara gitmemi oradan cihazları seçip Bluetooth veya başka bir cihaz ekle seçeneğini seçmem gerektiğini gösteriyordu, o kısımdan sonra ise geri kalan her şey o geri kalan her şey kısmına bastığımda 2. seçenekteki gibi takılı kalıyor bu yüzden bilgisayarımda yerleşik bir Xbox kablosuz bulunduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin başka bir sebebi ise Bluetooth kısmına tıkladığımda üçüncü resimdeki yazının çıkması yerleşik Xbox kablosuz bağdaştırıcısı olmasaydı onda da böyle bir şey çıkardı diye düşündüm ama emin olamadım buna bakabileceğim başka bir yer var mıdır?
Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bahsettiginiz W-LAN alicisi. Xbox 360 kolunu kendi özel alicisi disinda herhangi bir alici ile calistiramazsiniz. Ya direkt USB, ya da bahsettigim kablo. Baska yolu yok maalesef.

Xbox 360 olmasi sart mi ayrica? Kol almak icin belirli bir bütceniz var mi?

Sizin bahsettiginiz W-LAN alicisi. Xbox 360 kolunu kendi özel alicisi disinda herhangi bir alici ile calistiramazsiniz. Ya direkt USB, ya da bahsettigim kablo. Baska yolu yok maalesef.

Xbox 360 olmasi sart mi ayrica? Kol almak icin belirli bir bütceniz var mi?
Evet bütçe sıkıntısı olmasa bende One S almayı düşünüyordum fakat çok pahalı o yüzden kablolu Xbox 360 alacağım mecbur

Hocam o koldan arkadaş aldı çok memnun kalmadı ikinci el One S kollarına yönelmek daha sağlıklı olur.(oldukça iyi durumda birini 250 ye aldım )

O zaman arkadasin da dedigi gibi, temiz ikinci el Xbox One S kollara bakabilirsiniz. Xbox 360 zaten tavsiye etmiyorum, cünkü piyasada cok sahte ürün dolaniyor.
Şimdi baktım ama her ürün açıklamasında illaki bir bozuğu çıkıyor o yüzden One S kolu almayacağım sanırım. Sahte ürün konusundada yorumları falan gayet iyi gözüküyor 360 kollarının bir arkadaşım kullanıyor oda memnun bundan önce zaten bir kere gamepad kullandım oda kalitesizdi o yüzden beni sıkıcağını zannetmiyorum 360 alacağım büyük ihtimal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı