Merhaba arkadaşlar. İlk resimdeki ürünü almayı düşünüyorum biraz araştırdığımda 3 türlü bilgisayara bağlayabildiğimizi öğrendim. USB, Xbox kablosuz bağdaştırıcısı veya Bluetooth. Ben kablosuz bir deneyim istiyorum o yüzden son 2 seçenek arasındaydım fakat bilgisayarımda Bluetooth olmadığı için kablosuz bağdaştırıcıyı seçmek zorunda kaldım. Bu bağdaştırıcı bilgisayarda yerleşik olarak bulunabiliyormuş yoksa kendimiz alıyormuşuz merak ettiğim bilgisayarımda yerleşik olarak bulunuyor mudur? Onun için kolu aldığımızda nasıl bağlayabileceğimizi gösteren makaleye baktım makale bana önce ayarlara gitmemi oradan cihazları seçip Bluetooth veya başka bir cihaz ekle seçeneğini seçmem gerektiğini gösteriyordu, o kısımdan sonra ise geri kalan her şey o geri kalan her şey kısmına bastığımda 2. seçenekteki gibi takılı kalıyor bu yüzden bilgisayarımda yerleşik bir Xbox kablosuz bulunduğunu düşünüyorum. Böyle düşünmemin başka bir sebebi ise Bluetooth kısmına tıkladığımda üçüncü resimdeki yazının çıkması yerleşik Xbox kablosuz bağdaştırıcısı olmasaydı onda da böyle bir şey çıkardı diye düşündüm ama emin olamadım buna bakabileceğim başka bir yer var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: