Bilgisayarımdan garip bir ses geliyor

VixerioNN

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımdan dünden beri garip bir ses geliyor. Bu ses 5 dakikada bir meydana geliyor. Sesi kayıt aldım ek olarak bırakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılımlar ile tek tek tarama yapın.
Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Malwarebytes

Emsisoft | Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows

Sanırım tuhaf bir virüs bulaşmış gibi duruyor. bunlarla tek tek tarama yapıp sonuçları gönderin.
Eğer bir şey bulamazlar ise Comodo antivirüs kurup hipsi etkinleştirip paranoya kipine alıp sistemi yeniden başlatalım bakalım yazılım bir kısma erişiyor mu.

Comodo killswitch ile arka plan'da olup bitenleri'de gözlemleyelim.

Son düzenleme:
Tüm yazılımlar tarafından yapılan tarama sonuçlarını ss olarak aldım. Taramadan sonra karantinaya al ve sil seçeneklerini kullandım. Sorun hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_7.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_8.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_9.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 61
Tüm yazılımlar tarafından yapılan tarama sonuçlarını SS olarak aldım. Taramadan sonra karantinaya al ve sil seçeneklerini kullandım. Sorun hala devam ediyor.

Comodo internet Security kurup hips korumasını etkinleştirip bilgisayarı yeniden başlatın bakalım. Göze batan bir uygulama varsa tespit ederiz.

Bitcoin miner var bilgisayarında ekran kartın kullanıldığı için geliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…