Merhaba,
Optimize yazılımları tek başına yeterli olmaz, sistemsel sorunlara da yol açabilir. Size bir kaç adım önereceğim.
1)
https://www.technopat.net/forum/guvenlik/33772-avira-de-cleaner.html kurulumsuz Avira ile zararlı temizliği yapın.
2) Başlat çalıştıra temp yazıp enterladıktan sonra tüm klasör içeriğini temizleyin.
3) Başlat çalıştıra %temp% yazıp enterlayın. Tüm klasör içeriğini temizleyin.
4) http://raproducts.org/PureRa.zip bu adresten PureRa yazılımını indirip rardan çıkartıp masaüstüne atın. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Next dedikten sonra Check All’ı seçip tüm kutucukları işaretleyip ardından clean tuşuna basın ve akabinde temizleyin.
5)
https://www.technopat.net/forum/guv...epair-ile-internet-baglanti-ayar-onarimi.html ile internet bağlantı protoküllerini düzenleyin.
6) Hız olarak en verimli olan 193.140.100.210 194.27.222.62 Tübitak DNS kullanın.
7) msconfigden hizmetler ve başlatma kısmında bulunan kullanmadığınız hizmet ve uygulamaları kapatın.
8) Disk temizleme (başlat çalıştıra cleanmgr yazarak ulaşabilirsiniz) yapın.
9) Disk birleştirmesi (defrag) yapın. Windows kendi bünyesinde bulundurmakta, eğer çok yavaş olarak yaparsa
Disk Defrag - Best Free Defrag Software For Your Hard Drive bu araçla yapmanızı tavsiye ederim, başarılıdır.
10)
https://www.technopat.net/forum/guvenlik/31903-hijackthis-log-paylasimi-ve-cozumleri.html ilgili hijackthis logunu isterim.