Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2014 #11 Ert dedi: Senin ilk mesajında mantıksız... Çevreden gelen kokudur o... Mekanik bir aygıtın pişmiş tavuk kokusu çıkarmasını nasıl bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çevrede bizim evden başka ev yok, biz den habersiz bizim evde mangal mı yapıyorlar yani. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2014
Ert dedi: Senin ilk mesajında mantıksız... Çevreden gelen kokudur o... Mekanik bir aygıtın pişmiş tavuk kokusu çıkarmasını nasıl bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çevrede bizim evden başka ev yok, biz den habersiz bizim evde mangal mı yapıyorlar yani.
REOAz Hectopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #12 Laptop o kadar ısınınca tavuk kızartayım demiş biri sana çaktırmadan.
firat36 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #13 Hacılar ben olayı çözdüm sanırım Bu arkadaşın canı kızarmış tavuk çekmiş ama PC'den de koku gelince o devrenin ısınması sonucu öyle bi koku geldiğini düşünüyor
Hacılar ben olayı çözdüm sanırım Bu arkadaşın canı kızarmış tavuk çekmiş ama PC'den de koku gelince o devrenin ısınması sonucu öyle bi koku geldiğini düşünüyor