Bilgisayarımdan parça mı çalındı?

UAU

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, üç gün önce bilgisayarcıya götürdüm laptopu amacım ekran kartını yaptırmak bilgisayarım da çift ekran kartı var AMD ve Intel, AMD olan bozuktu neyse verdim laptopu bir gün bekledim söyledikleri fiyattan fazla söylediler ve arttırınca yaptırmak istemedim bende geri aldım laptopu aldığım zaman oynadığım eski oyunları oynayamıyor 10-15 bilemedin 20 dakika sonra atıyordu zaten anlamıştım o laptopun içi açıldıysa muhakkak bir şeyler değişir eski RAM takmış olabilir fan almış olabilir bunu götürdüğüm yere söylediğimde açılmadı gibi bahaneler söylendi halbuki bana eski ekran kartına bakmak için açtırdıklarını söylemişlerdi bana teknik servise git eğer parça çalındıysa ben vereceğim diye geçiştirmeye çalışıyor ne yapabilirim?
Konu ile fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Ne alabilirler diye merak ediyorum...
Harici ekran kartınız bozuk, Intel dahili GPU ile zaten oyun oynamak kanserler.
Laptopun modelini nette aratın. Özelliklerine bakın aygıt yöneticinizle karşılaştırın. En fazla alacakları RAM olur, işlemciyi değiştirmek olur (çok çok düşük ihtimal) hard diski değiştirecek halleri yok ya.
Anlamadım cidden ama bozuyor bir şey şu da olabilir GSPY Device bu da bilgisayar da yoktu bilmiyorum bir şeyi değiştirmişte olabilirler

Sahte parça takmış olabilir.
Bunu nasıl kanıtlayacağımı bilmiyorum sürekli kaçınıyorlar çünkü eskisi gibi değil oyuna giremiyorum

AIDA64 indirip gereken her yerin ekran fotoğrafını atabilirsin. Bu sayede anlaşılır.
Buarada indirdim neyleri atayım sürücü mü ekran kartı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı