Bilgisayarımı bozmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye zorluyorsun? Almıyorlar, para harcamak istemiyorlar demek ki. Ailevi meselelerinize karışmak istemem ama burada yanlış yapan sensin. Onların parası, sana bilgisayar almak zorunda değiller. Çok istiyorsan çalışırsın, biriktirirsin kendin alırsın.

Anakartın güç kablosunu sök.
RAM'i tam takma.

İşlemci soğutucusunu sök, termal macununu temizle ve macunsuz geri tak. PC'yi bozmadan bozuk gibi göstermenin en iyi yöntemi. Eğer PC hala kapanmıyorsa soğutucuyu düşmeyecek şekilde gevşek bırak.

Hiç bozmadan yapılabilecek bir yöntem var: BIOS pilleri sökülebiliyorsa, soküp yerine bitmiş BIOS pili takın. Hem bilgisayara zarar vermemiş olursunuz, hem de daha sonra birinin işine yarayabilir.

Yukarıda yazılanlara bakabilirsiniz ama yapmanızı önermiyorum, ileride pişman olabilirsiniz. Ben de zamanında ısrarla yeni sistem aldırdım, şu an bütün hevesim geçti. Keşke hiç aldırmasaydım diyorum. Maalesef doğarken ailemizi seçemiyoruz, almıyorlarsa boşuna uğraşmayın. Para biriktirip kendiniz alın.

Bozmak yerine satmaya çalışsanız... Ucuza da gitse elinize para geçecek aileniz belki izin verecek satmaya hem. Gerçekten ihtiyacın varsa neden almasınlar ki maddi durumları da yerindeyse.

Sanki gelişmiş bir ülkede yaşıyoruz. 15 yaşındaki çocuk ne kadar kazanacak da bilgisayar alabilecek bu işsizlikte.

Sanki gelişmiş bir ülkede yaşıyoruz. 15 yaşındaki çocuk ne kadar kazanacak da bilgisayar alabilecek bu işsizlikte.
Ben örnek verdim. Nerede çalışırsa çalışsın, kazanırsa kazansın beni ilgilendirmez. Adam ailesine yeni bilgisayar aldırmak için elindekini bozmak istiyor. Bozup, ısrar etmek mi mantıklı, çalışıp, kendisinin alması mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…