Orta boşluğa sol tarafına veya üstüne konulabilir. Ancak sağdaki dolaba koymak özellikle yaz aylarında sistemin ısınmasına neden olabilir hemde toz problemi ile karşılaşabilirsiniz.
Kasanıza da monitöre de bağlı bir durum ama alt kapağı çıkarıp sığıyorsa oraya koyabilirsiniz tabi masayı duvara yapıştırmamak şartıyla. (tabi kasanın yanlarda hava alma yeri yoksa sadece önden alıp arkadan attığını varsayıyoruz) Yoksa elbette masanın üstünde veya daha anlaşılır belirtmek gerekirse: Kasanın hava sirkülasyonunu bozmayacak ve havaya tam alıp tam atabileceği bir yerde durması daha iyi olur. Mesela benim masamın üstünde hiç yer yok mecbur çalışma masasının kasa için olan yerine koydum. Gerçi ben de ekstra bir bölme daha var sizde direkt dolap olarak düşünülmüş.
Kasanızın resmini atsaydınız bari de görerek yorum yapsaydık.
Camlı bir kasa mı kullanıyorsunuz? O halde kasanızın içinin göründüğü şekilde kasanızı ya sağ yada sol ''yere'' koyunuz.
Kesinlikle kapaklı kısma koymayınız çünkü kasanız boğulabilir. Ben o hatayı yaptım eski bilgisayarımda sanki odamda kamyon varmış gibi ses çıkarmaya başlamıştı fanlar ve aşırı ısınmıştı kasam.
Ayrıca masanızın duvarınızdaki boyaya zarar vermemesi için slikon veya yün sandalye altlığı kullanabilirsiniz.
Kasayı zemine koyun. Sağlak olduğunuzu varsayıyorum. Resimde kutuların olduğu yere koyabilirsiniz. Evde takılıp düşecek veya kasanın ışıkları varsa oyuncak zannedip kurcalayacak bir kardeşiniz yoksa hafif açığa koyun, duvarın dibine yaslamayın. Önünden arkasından rahat rahat hava alsın. Monitör ve bilgisayar kabloları kısa gelirse, kasayı tabure gibi bir şeyin üstüne koyabilirsiniz.
Önü açık olduğu sürece sağ altta durmasının bir zararı yok. Sağ alttaki kapağı ve aradaki tahtayı sökün.
Aynı model masa bende de vardı. Üste koyunca mouse'u çevirebileceğiniz alan kısıtlanıyor. Alta koyulursa da sığamıyorsunuz. Sırf bu sebepten ötürü masayı satıp, yerine geniş ölçekli üstü açık bir masa satın aldım.