maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #11 Arkadaşlar artık komik şeyler yazabilir misiniz?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #12 techno3030 dedi: Windows kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen.
techno3030 dedi: Windows kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #13 Ben TurboX kullanıyorum. Al bir tane TurboX keyfine bak. TurboX'a kötü diyenler zenginler. Para mı var İtopya alalım?
Ben TurboX kullanıyorum. Al bir tane TurboX keyfine bak. TurboX'a kötü diyenler zenginler. Para mı var İtopya alalım?
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 13 Eylül 2020 #14 Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yaptınız mı?
Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yaptınız mı?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 13 Eylül 2020 #15 Divine dedi: Turbox diye bir şey varmış i7li PC varmış onlardan al çok küsellermiş. Genişletmek için tıkla...
Divine dedi: Turbox diye bir şey varmış i7li PC varmış onlardan al çok küsellermiş. Genişletmek için tıkla...
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #16 vizkhont dedi: Gerçekten yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Neden sordunuz?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Eylül 2020 #17 Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'sunu flasha yazdır, ondan boot et. Format at. Gerçekten uygulamadın diye umuyorum. Gerçekten uyguladıysan ben oraya sorumluluk kabul etmiyorum yazdım. Ayrı konu açıp yardım isteyebilirsin.
Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor hocam. Yardım edin lütfen. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'sunu flasha yazdır, ondan boot et. Format at. Gerçekten uygulamadın diye umuyorum. Gerçekten uyguladıysan ben oraya sorumluluk kabul etmiyorum yazdım. Ayrı konu açıp yardım isteyebilirsin.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #18 techno3030 dedi: Windows 10 ISO'sunu flasha yazdır, ondan boot et. Format at. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü açılmıyor işte. F2'ye basıyorum sürekli. Ama nafile. (Mizah ve eğlence kategorisindeyiz)
techno3030 dedi: Windows 10 ISO'sunu flasha yazdır, ondan boot et. Format at. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü açılmıyor işte. F2'ye basıyorum sürekli. Ama nafile. (Mizah ve eğlence kategorisindeyiz)
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Eylül 2020 #19 Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor işte. F2'ye basıyorum sürekli. Ama nafile. (Mizah ve eğlence kategorisindeyiz) Genişletmek için tıkla... Kasanın yan panelini aç, anakartın kuzey köprüsüne tükür. O zaman açılır, açılmazsa tekrar tükür. Daha da açılmazsa yok et namussuzu. Boot menüsü açmamak neymiş!
Blacksidemre dedi: Boot menüsü açılmıyor işte. F2'ye basıyorum sürekli. Ama nafile. (Mizah ve eğlence kategorisindeyiz) Genişletmek için tıkla... Kasanın yan panelini aç, anakartın kuzey köprüsüne tükür. O zaman açılır, açılmazsa tekrar tükür. Daha da açılmazsa yok et namussuzu. Boot menüsü açmamak neymiş!
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #20 Blacksidemre dedi: (Mizah ve eğlence kategorisindeyiz) Genişletmek için tıkla... Vay canına.