3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 13 Eylül 2020 #31 Windows klasörünü nasıl sildin? Microsoft CEO'su bile olsan o klasörü silme izni alamazsın. Bill Gates misin yoksa? İndirimli Xbox Series X ayarlarsın birkaç tane?
Windows klasörünü nasıl sildin? Microsoft CEO'su bile olsan o klasörü silme izni alamazsın. Bill Gates misin yoksa? İndirimli Xbox Series X ayarlarsın birkaç tane?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #32 Blacksidemre dedi: İçini açtım hızlıca. Nereye tüküreyim hocam? Eki Görüntüle 666750 Genişletmek için tıkla... Tükürük fazla etki etmeyebilir. Evde tuz ruhu varsa kullanabilirsiniz. tam olarak fana dökmeniz gerekli.
Blacksidemre dedi: İçini açtım hızlıca. Nereye tüküreyim hocam? Eki Görüntüle 666750 Genişletmek için tıkla... Tükürük fazla etki etmeyebilir. Evde tuz ruhu varsa kullanabilirsiniz. tam olarak fana dökmeniz gerekli.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #33 Kemânkeş- dedi: Tükürük fazla etki etmeyebilir. Evde tuz ruhu varsa kullanabilirsiniz. tam olarak fana dökmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum.
Kemânkeş- dedi: Tükürük fazla etki etmeyebilir. Evde tuz ruhu varsa kullanabilirsiniz. tam olarak fana dökmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #34 Blacksidemre dedi: Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Açabildiniz mi?
Blacksidemre dedi: Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Açabildiniz mi?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #35 Blacksidemre dedi: Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sürpriz yapıp, şarj adaptörünü açın ve ona da tükürün. Bilgisayarınız sizin bu sürprizinize bayılacak!
Blacksidemre dedi: Hocam kapattım bile. Şimdi şarja takıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sürpriz yapıp, şarj adaptörünü açın ve ona da tükürün. Bilgisayarınız sizin bu sürprizinize bayılacak!
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Eylül 2020 #36 317678 dedi: Windows klasörünü nasıl sildin? Microsoft CEO'su bile olsan o klasörü silme izni alamazsın. Genişletmek için tıkla... Silmeye gerek yok, ben sıkıştırmıştım. Sonrası malum.
317678 dedi: Windows klasörünü nasıl sildin? Microsoft CEO'su bile olsan o klasörü silme izni alamazsın. Genişletmek için tıkla... Silmeye gerek yok, ben sıkıştırmıştım. Sonrası malum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #37 Kemânkeş- dedi: Açabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hastanelik oldum hocam. En yakın zamanda Sosyal'e döneceğim.
Kemânkeş- dedi: Açabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hastanelik oldum hocam. En yakın zamanda Sosyal'e döneceğim.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 13 Eylül 2020 #38 acv dedi: Silmeye gerek yok, ben sıkıştırmıştım. Sonrası malum. Genişletmek için tıkla... Boşa uğraşmışsın. SSD'yi söküp getirseydin keşke, bende mengene vardı.
acv dedi: Silmeye gerek yok, ben sıkıştırmıştım. Sonrası malum. Genişletmek için tıkla... Boşa uğraşmışsın. SSD'yi söküp getirseydin keşke, bende mengene vardı.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.657 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #39 317678 dedi: Boşa uğraşmışsın. SSD'yi söküp getirseydin keşke, bende mengene vardı. Genişletmek için tıkla... Kilopat rütbeniz hayırlı olsun.
317678 dedi: Boşa uğraşmışsın. SSD'yi söküp getirseydin keşke, bende mengene vardı. Genişletmek için tıkla... Kilopat rütbeniz hayırlı olsun.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 13 Eylül 2020 #40 Blacksidemre dedi: Kilopat rütbeniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... @Berrkay gibi sonuna ünlem alamadım ama olsun. Teşekkürler.
Blacksidemre dedi: Kilopat rütbeniz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... @Berrkay gibi sonuna ünlem alamadım ama olsun. Teşekkürler.