O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #11 EmirkaanBulat dedi: Gerçekten laptopumu bir turlu satamiyorum. Hazirandan beri satmaya çalışıyorum. Hatta Letgo'dan doping bile aldım. Ama hala satılmıyor. Nasıl hızlı satabilirim? Genişletmek için tıkla... O laptopu o fiyata satamazsınız.
EmirkaanBulat dedi: Gerçekten laptopumu bir turlu satamiyorum. Hazirandan beri satmaya çalışıyorum. Hatta Letgo'dan doping bile aldım. Ama hala satılmıyor. Nasıl hızlı satabilirim? Genişletmek için tıkla... O laptopu o fiyata satamazsınız.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Eylül 2020 #12 1000 lira civarına satabilirsiniz.
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #13 SkyRose dedi: Yalan söylemeyin mesela. Her oyunu yüksek FPS'i bırakın açmayacağı bir dolu oyun var. İşlemciniz de i5 7200U'nun yanından bile geçmiyor. Ve sahibinden'e de koyun. CAPSLOCK'u kapatın. İlanı neden kaldırdrınız? Genişletmek için tıkla... Adminler ilanı kaldırmış.
SkyRose dedi: Yalan söylemeyin mesela. Her oyunu yüksek FPS'i bırakın açmayacağı bir dolu oyun var. İşlemciniz de i5 7200U'nun yanından bile geçmiyor. Ve sahibinden'e de koyun. CAPSLOCK'u kapatın. İlanı neden kaldırdrınız? Genişletmek için tıkla... Adminler ilanı kaldırmış.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 1 Eylül 2020 #14 Siz laptopunuzu satma değil milleti kazıklama peşindesiniz galiba 3 ayda kazıklancak enayi zor çıkar.
Siz laptopunuzu satma değil milleti kazıklama peşindesiniz galiba 3 ayda kazıklancak enayi zor çıkar.
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #15 Seybın dedi: Siz laptopunuzu satma değil milleti kazıklama peşindesiniz galiba 3 ayda kazıklancak enayi zor çıkar. Genişletmek için tıkla... Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada.
Seybın dedi: Siz laptopunuzu satma değil milleti kazıklama peşindesiniz galiba 3 ayda kazıklancak enayi zor çıkar. Genişletmek için tıkla... Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 1 Eylül 2020 #16 EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... O fiyatın üstüne 1000 TL daha koyarım kat kat kat daha iyi bir laptop alırım.
EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... O fiyatın üstüne 1000 TL daha koyarım kat kat kat daha iyi bir laptop alırım.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 1 Eylül 2020 #17 EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... O piyasa her neredeyse orada kalsın bize bulaştırma.
EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... O piyasa her neredeyse orada kalsın bize bulaştırma.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #18 EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... Woow!
EmirkaanBulat dedi: Ne kazığı kardeşim bu ayarlarda bütün laptoplar bu fiyatlarda piyasada. Genişletmek için tıkla... Woow!
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #19 Tamam sizin dediğimiz olsun. Ne kadar koymam gerekiyor fiyatını.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 1 Eylül 2020 #20 Piyasayı satıcı değil alıcı belirler, devam et bir yıl sonra 3000'e satarsın