Bilgisayarımı Nasıl Yavaşlatırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pc Toplama

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bayağı eski bir bilgisayarım var. Babama yeni bilgisayar toplayalım diyorum. Babam bu bilgisayar iyice ölmeden olmaz diyor. Bende bu PC'yi yavaşlatmak istiyorum. Sizce bu PC'yi nasıl yavaşlatırım? (Windows üstünde belli olmasın.) Örneğin ben işlemci fanını söktüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin ve ekran kartının gücünü düşürebilirsiniz, adı downclock olarak geçer. Buna ek olarak çok fazla gereksiz program kurabilirsiniz, işlemci fanını sökmek yavaşlık değil direkt kapanmaya neden olacaktır.

Eski bilgisayarın var da benimde eski bilgisayarım var. Bilgisayar neyine yetmiyor? Olan var olmayan var. Yani yaptığınız davranış, yanlış bir davranış.

Eski bilgisayarın var da benimde eski bilgisayarım var. Bilgisayar neyine yetmiyor ? Olan var olmayan var. Yani yaptığınız davranış yanlış bir davranış.
Kardeşim CS 1.6 da bile donan PC'den ne beklersin?
Benim işlemcim eski: Intel celeron 430 sağlam işlemci. Çekirdek 100 derece, CPU:32 dereceyi geçmez.

Peki şu downclock'u işlemcime nasıl uygulayacağım?

kardeşim cs 1.6 da bile donan pc'den ne beklersin.

Benim işlemcim eski:intel celeron 430 sağlam işlemci çekirdek 100 derece cpu:32 dereceyi geçmez.

Peki şu downclock'u işlemcime nasıl uygulayacağım?

BIOS'tan çarpan kilidini azaltacaksınız.

Ver yüksek voltajı yak devreleri olay bitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…