Arkadaşlar benim bayağı eski bir bilgisayarım var. Babama yeni bilgisayar toplayalım diyorum. Babam bu bilgisayar iyice ölmeden olmaz diyor. Bende bu PC'yi yavaşlatmak istiyorum. Sizce bu PC'yi nasıl yavaşlatırım? (Windows üstünde belli olmasın.) Örneğin ben işlemci fanını söktüm.
İşlemcinin ve ekran kartının gücünü düşürebilirsiniz, adı downclock olarak geçer. Buna ek olarak çok fazla gereksiz program kurabilirsiniz, işlemci fanını sökmek yavaşlık değil direkt kapanmaya neden olacaktır.
Eski bilgisayarın var da benimde eski bilgisayarım var. Bilgisayar neyine yetmiyor? Olan var olmayan var. Yani yaptığınız davranış, yanlış bir davranış.
Eski bilgisayarın var da benimde eski bilgisayarım var. Bilgisayar neyine yetmiyor ? Olan var olmayan var. Yani yaptığınız davranış yanlış bir davranış.
İşlemcinin ve ekran kartının gücünü düşürebilirsiniz, adı downclock olarak geçer. Buna ek olarak çok fazla gereksiz program kurabilirsiniz, işlemci fanını sökmek yavaşlık değil direkt kapanmaya neden olacaktır.