Bilgisayarımı satarken kandırıldım

Ayıplı üründe kusur olur. Burada bir kusur yok. Termal macun değişimi maksimum 10 lira tutar.
Termal macununun kuruması kusur oluyor ucuz veya pahalı ben parasından bahsetmiyorum madem kusur değil bilgisayarınızı macunsuz kullanın bakalım, alan kişi diyelim bu işlerden anlamıyor değişmesi gerektiğini bilmiyor, bilgisayarı ileride daha ciddi zararlar görebilir biraz geniş düşünün.

Ayıplı üründe kusur olur. Burada bir kusur yok. Termal macun değişimi maksimum 10 lira tutar.
Zaten garanti kapsamına giriyormuş, konuşmaya gerek mi var bu konuyu. Düpedüz dolandırıcılık. O zaman bilgisayarcı kontrol edecekti ona göre fiyat verecekti. Öyle sonradan fiyat değiştirilemez.

Bu konuyu açma sebebim bilgisayar satarken benim gibi karışık bir şekilde satmamanız için. Bilgisayarı iade alma şansım var ancak bilgisayarsız kalırım. Şu an bilgisayarcı beni dolandırmadı. Bana ya iade ya da 750 TL fiyat kır dedi ve ben de mecburen fiyatı kırmak zorunda kaldım. Bilgisayarı nakit satsaydım ve MacBook almasaydım iade alacaktım.

İade alın. Şu üstte ayıplı ürün diyen arkadaşı takmayın yani 750 TL'lik bir olay yok ortada düpedüz dolandırıcılık. Herhalde kendisi de böyle yapıyor da savunuyor bilgisayarcıyı.

Hocam burada şimdi bilgisayarcıyı savunmayın. Anlaşma yapılmış, gelmiş fiyatı düşürtmüş. Zaten bilgisayarcı şu an ne güzel ketenpere diye düşünüyordur. 50 TL'ye macun sürecek kendisi sonra satacak. O kadar para laptopa verip ne olduğunu bilmiyorsa konu sahibiyle alakası olmaz bunun. Termal macun 50 TL ama burada 750 TL düşürmüşler. Hocam bir de anlaşmayı yapmışsınız fiyatı nasıl düşürebiliyor?

Dostum senin hatan bilgisayarın ısınması vs değil. Senin hatan satmadan önce bilgisayara baştan sonra bakım yapmaman. Satmadan önce rutin bakımını yapar gibi bakımını yapman gerekliydi bilgisayarın. Güzel bir format atar sürücüleri kurar teslim ederdin. 750 ₺ bana çok geldi altı üstü ısınma için. Termal macun taş çatlasa 50 lira zaten. Zor durumda kalacağını bildikleri için suistimal etmişler gibime geldi.

Kesinlikle iade alın.

Tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim ama ödünç bilgisayar alma / kiralama şansım yok. Sağlık olsun. Bilgisayar ihtiyacım olduğu için mecburen kabullendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…